investere Kjøpe Euronav aksjer kursmål tekniske analyser anbefaling kursutvikling

Kjøpe Euronav aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Euronav aksjer med lav kurtasje på 2 cent pr aksje.

Euronav aksjekurs

Info om Euronav

Euronav nøkkeltall

Kjøpe Euronav aksjer

Euronav er et internasjonalt rederi som ble grunnlagt i 2004. Selskapet har en historikk som strekker seg tilbake til 1995. Rederiet tilbyr en rekke tjenester relatert til shipping, men har hovedfokus på tank. Tankskipene til Euronav seiler under fransk, belgisk og gresk flagg. Aksjen er notert på børsen i Belgia og New York Stock Exchange med tickeren EURN.

Det er vanlig at norske meglere gir deg tilgang til New York Stock Exchange, og du kan derfor investere i Euronav gjennom disse. Disse har stort sett trygge og brukervennlige løsninger, men de tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det kan dermed bli dyrt, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. Freedom24 er et godt alternativ som gir deg tilgang til aksjehandel med en lav kurtasje på 2 cent pr aksje.

Freedom24 er en nettmegler som er eid av selskapet Freedom Holdings Corp som er børsnotert på Nasdaq med tickeren FRHC. Nettmegleren har lisens fra Cyprus Securities and Exchange Commission, og i tillegg alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Med en investeringskonto på Freedom24 har du tilgang til over børser i Europa, USA og Asia med mer enn 1000000 instrumenter åpne for investering.

Slik kjøper du Euronav aksjer – steg for steg

Shipping er sykliske, noe som betyr at selskapenes inntjening i stor grad påvirkes av makroøkonomiske forhold. Når du investerer i shipping aksjer er det derfor viktig å spre risiko ved å også investere i andre selskap. På Freedom24 har du tilgang til handel med mer enn 1000000 aksjer, børsnoterte fond, opsjoner og obligasjoner. Det betyr at det aller meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Euronav aksjer med lav kurtasje på 2 cent pr aksje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer på andre børser.

1: Besøk Freedom24

Før du kan kjøpe Euronav aksjer må du åpne en konto på Freedom24. Du kommer til nettsiden ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Freedom24. Nettsiden er tilgjengelig på norsk slik at du har en brukervennlig løsning. Du kan handle aksjer på flere børser i Europa, USA og Asia. Freedom24 gir også tilgang til børsnoteringer på børser i USA og Europa.

freedom24
 • Anbefalt nettmegler
 • Lav kurtasje
 • Aksjer, ETF, obligasjoner
 • Børsnoteringer
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er kommet til nettsiden kan du starte registreringen ved å trykke på knappen Sign up. Du får nå frem to felt hvor du kan fylle inn din mailadresse og et passord du ønsker å bruke til innloggingen.

På neste steg kan du velge landet du er skattepliktig til og skattenummeret ditt. Dette tilsvarer ditt personnummer. I tillegg må du krysse av for om du skatter til USA, og om du er i familie med en eksponert person som er rapporteringspliktig.

Neste steg går ut på å akseptere regler og vilkår for å bruke tjenesten til Freedom24. Her fyller du også inn ditt telefonnummer slik at du kan få tilsendt link for kontoverifisering.

Verifiser konto

Når du trykker på linken i SMSen du har fått tilsendt kan du ta et bilde av pass eller førerkort for å identifisere deg selv. Deretter må du laste opp et bilde av et adressebevis. Her kan du enten ta et bilde av en faktura som viser adressen din eller laste opp en kontoutskrift.

3: Gjør innskudd

Vil du bruke Freedom24 som en vanlig nettmegler for aksjehandel kan du gjøre et mindre innskudd fra €10 og oppover. Det er et krav om at du har minst $2000 tilgjengelig som sikkerhet for å kunne delta i børsnoteringer, så dersom du først og fremst ønsker dette må du altså sette inn denne summen. Du vil motta 3 % rente PA for penger som står på din konto (D Account).

Du kan velge å gjøre innskudd med bankkort dersom du vil ha penger på konto med en gang. Det vil komme et gebyr på 2,5 % ved bruk av bankkort. Alternativt kan du bruke bankoverføring, men da kan det ta mellom 1 til 3 virkedager før du har penger på konto. Detaljer for overføringen finner du på din konto når du er logget inn. Minste innskudd er $10 med begge metodene.

4: Kjøp Euronav aksjer

Når du har fått penger på din konto kan du kjøpe Euronav aksjer. Gå til Web-terminal og velg området du vil investere i og børsen du er interessert i. Du kan nå lage en liste med de mest omsatte aksjene eller aksjer som har trendet mest den siste tiden. Scroll deg så ned til du har funnet Euronav. Du kan også finne aksjen ved å søke etter tickeren EURN.

Når du har funnet aksjen du ønsker å kjøpe må du starte en Secure Session. Dette gjør du ved å oppgi en kode som sendes til deg på SMS. Oppgi antallet Euronav aksjer du vil kjøpe og prisen du er villig til å gi. Trykk på Order Settings for å oppgi om du ønsker å bruke gearing, hvor lenge ordren skal vare og for å aktivere handler med et trykk. Dine aksjer legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen.

Hvorfor vi anbefaler Freedom24 til å kjøpe aksjer i Euronav

Freedom24 er en nettmegler som er lite kjent i Norge, men vi tror at dette er noe som kommer til å bli endret. Nettmegleren har en nettside som er enkel å bruke, og i tillegg får du tilgang til et stort antall instrumenter notert på børser i Europa, USA og Asia. Dette gjør at Freedom24 passer like godt til nybegynnere som skal kjøpe sine første aksjer og erfarne tradere som hedger porteføljen med opsjoner.

 • 1000000 instrumenter
 • Aksjer, ETF, opsjoner, obligasjoner
 • Lav kurtasje
 • Børsnoteringer

Teknisk analyse av Euronav

Følg våre kurs og lær teknisk analyse slik at du kan finne kjøpssignaler og salgssignaler på charts for aksjekurser og indekser. Her kan du også lese mer om de tekniske indikatorene vi bruker i våre tekniske analyser av Euronav aksjer slik at du kan lære å tolke signalene disse gir. (Sidene åpnes i ny fane slik at du enkelt kan komme tilbake til den tekniske analysen av Euronav aksjer):

Lag din egen tekniske analyse av Euronav

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Euronav FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Euronav aksjer?

Siden Euronav er notert på New York Stock Exchange kan det bli dyrt å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Euronav aksjer med lav kurtasje.

Hvor kan jeg følge Euronav kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Euronav. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Euronav aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Euronav kurs?

Det er populært å kjøpe aksjer i Euronav, men det kan være vanskelig å time markedet. På vår side kan du se tekniske analyser av Euronav for å finne kjøpssignaler eller salgssignaler. Du kan også følge våre kurs i teknisk analyse dersom du vil lage din egen analyse av Euronav.

Er Euronav aksjer en god investering?

Pr 21.03.22 er det i følge MarketScreener 3 analytikere som anbefaler å kjøpe Euronav, mens 1 har outperform. Gjennomsnittlig kursmål for Euronav er $11,70, mens det høyeste kursmålet er $12,50.