Kjøpe Evolution Gaming aksje CFD uten kurtasje investere trade kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Evolution Gaming aksje CFD

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Evolution Gaming aksje CFD.

Evolution Gaming kursutvikling

Evolution Gaming aksjeselskap

Evolution Gaming fundamental data

Kjøpe Evolution Gaming aksje CFD uten kurtasje

Evolution Gaming er en svensk spilleverandør som ble grunnlagt i 2006. Selskapet har hovedkontor i Sverige, og aksjen er notert på Nasdaq Stockholm med tickeren EVO.

De fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel gir deg også tilgang til svenske aksjer notert på Nasdaq Stockholm. Dermed kan du investere i Evolution Gaming aksjer via disse, men det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse, selv om de er både trygge og brukervennlige. Capital.com er et godt alternativ som lar deg investere i mer enn 4000 aksjer uten kurtasje med CFD.

Capital.com er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Dermed er Capital.com et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $20, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med trading. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Capital.com også for mer erfarne investorer og tradere.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Slik kjøper du Evolution Gaming aksje CFD – steg for steg

Evolution og andre casino aksjer er sykliske, noe som betyr at kursen i stor grad beveger seg sammen med forholdene i økonomien. Det betyr at det er viktig å spre risiko ved å også investere i selskap som driver i andre bransjer. På Capital.com kan du trade mer enn 4000 aksjer uten kurtasje med CFD, noe som betyr at du kan bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe Evolution Gaming aksjer uten kurtasje med CFD. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å investere i andre aksjer med CFD.

1: Besøk Capital.com

Før du kan kjøpe Evolution Gaming aksje CFD uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Capital.com. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Capital.com. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Capital.com kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Trade Now slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Apple-, Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Complete. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Evolution Gaming aksje CFD uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $20 eller i underkant av 200 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $45000 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Evolution Gaming aksje CFD kan du bruke VISA eller Apple Pay som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Capital.com-konto.

4: Kjøp Evolution Gaming aksje CFD

For å kjøpe Evolution Gaming aksje CFD uten kurtasje på Capital.com må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Evolution Gaming eller tickeren EVO, og så trykke på knappen Kjøp dersom du vil gå long eller Selg dersom du vil gå short. I ordreskjemaet kan du skrive inn antallet aksje CFD du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt antall aksje CFD du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Kjøp eller Selg. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge markedet er åpent. Dine aksje CFD i Evolution Gaming vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen.

Teknisk analyse av Evolution Gaming aksje

No post found

Lag din egen tekniske analyse av Evolution Gaming

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Evolution Gaming FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Evolution Gaming aksjer?

Siden Evolution Gaming er notert på Nasdaq Stockholm kan du kjøpe aksjen gjennom norske meglere, men det kan bli dyrt med kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Evolution Gaming aksjer med CFD uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Evolution Gaming kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Evolution Gaming. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Evolution Gaming aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Evolution Gaming kurs?

Evolution Gaming er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Evolution Gaming på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Evolution Gaming aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 4 analytikere som anbefaler å kjøpe Evolution Gaming, mens 3 har outperform og 2 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Evolution Gaming er 1762,05 SEK, mens det høyeste kursmålet for aksjen er på 1983,53 SEK.