Kjøpe Evoqua Water Technologies Corp aksjer uten kurtasje

Kjøpe Evoqua Water Technologies Corp aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Evoqua Water Technologies Corp aksjer.

Evoqua Water Technologies Corp kursutvikling

Evoqua Water Technologies Corp aksjeselskap

Evoqua Water Technologies Corp fundamental data

Kjøpe Evoqua Water Technologies Corp aksjer uten kurtasje

Evoqua Water Technologies Corp ble grunnlagt i 2013 og har hovedkontor i Pittsburgh, USA. Aksjen er notert på New York Stock Exchange med tickeren AQUA. Selskapet er ledende innenfor behandling av vann og spillvann. Dermed er aksjen populær blant de som vil investere i vann. Vann er en viktig råvare som det er forventet at vi vil få økt mangel av, noe som betyr at Evoqua Water Technologies kan være en god investering.

De aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel gir deg tilgang til de amerikanske børsene. Derfor kan du kjøpe AQUA aksjen via disse. Selv om dette er trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale de siden du må betale kurtasje hver gang du gjennomfører en handel. Det kan bli dyrt. Et alternativ vi pleier å anbefale er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 av de viktigste børsene.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Evoqua Water Technologies Corp aksjer – steg for steg

Dersom du skal kjøpe dine aller første aksjer er et godt aksjetips for nybegynnere å diversifisere eller spre risiko over flere selskaper, sektorer og geografiske områder. Siden du har tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser hos eToro ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. I denne artikkelen viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Evoqua Water Technologies Corp aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Som regel trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Evoqua Water Technologies Corp aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Evoqua Water Technologies Corp aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel AP Møller Mærsk. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Evoqua Water Technologies Corp aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Evoqua Water Technologies Corp aksjer

For å kjøpe Evoqua Water Technologies Corp aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Evoqua Water Technologies Corp eller tickeren AQUA, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Evoqua Water Technologies Corp aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Evoqua Water Technologies Corp vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Evoqua Water Technologies Corp.

Teknisk analyse av Evoqua Water Technologies Corp aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Evoqua Water Technologies Corp

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Evoqua Water Technologies Corp FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Evoqua Water Technologies Corp aksjer?

Evoqua Water Technologies Corp aksjen er notert på New York Stock Exchange, og du må derfor har tilgang til de amerikanske børsene. Vi viser deg steg for steg hvordan du kan investere i Evoqua Water Technologies Corp aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Evoqua Water Technologies Corp kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Evoqua Water Technologies Corp. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Evoqua Water Technologies Corp aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Evoqua Water Technologies Corp kurs?

Evoqua Water Technologies Corp er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Evoqua Water Technologies Corp på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Evoqua Water Technologies Corp aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 5 analytikere som har kjøpsanbefaling på Evoqua Water Technologies Corp aksjen, mens det er 2 som har overweight og 4 som har hold. Gjennomsnittlig kursmål er $37,80, mens det høyeste kursmålet er $42,00.