Kjøpe Evraz aksjer investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe Evraz aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Evraz aksjer.

Evraz kursutvikling

Evraz aksjeselskap

Evraz fundamental data

Kjøpe Evraz aksjer

Evraz er en britisk fullintegrert stålprodusent og gruveselskap som ble etablert i 1992. Selskapet har drift i Russland, Ukraina, Kazakhstan, Italia, Tsjekkia, USA, Canada og Sør-Afrika. Hovedkontoret er plassert i London, og aksjen er notert som en russisk GDR på London Stock Exchange med tickeren EVR.

Blant norske meglere og banker er det ikke vanlig å tilby aksjehandel på London børs. De få som gjør det pleier også ofte å ta en høy kurtasje, noe som gjør at det kan bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene, selv om de er både trygge og brukervennlige. Markets er et godt alternativ som tilbyr aksjehandel på 17 børser med en kurtasje på 0,1 %.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Evraz aksjer – steg for steg

Råvareselskap har sykliske aksjer, noe som betyr at aksjekursen i stor grad svinger sammen med utviklingen i den generelle økonomien. Dermed er det viktig å ha en godt diversifisert portefølje når du investerer i sykliske aksjer. Det kan du få ved å investere i selskap som driver i ulike bransjer. På Markets har du tilgang til 17 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Evraz aksjer med kurtasje på 0,1 %. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Evraz aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Evraz aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Evraz aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Evraz aksjer

For å kjøpe Evraz aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Evraz eller tickeren EVR, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Evraz aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Evraz vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Evraz.

Teknisk analyse av Evraz aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Evraz

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Evraz FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Evraz aksjer?

Siden Evraz er notert på London Stock Exchange kan det være vanskelig og dyrt å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Evraz aksjer med kurtasje på 0,1 %.

Hvor kan jeg følge Evraz kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Evraz. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Evraz aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Evraz kurs?

Evraz er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Evraz på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Evraz aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er et det 4 analytikere som anbefaler å kjøpe Evraz, mens 1 har outperform, 2 har hold, 1 har underperform og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Evraz er 673,42 GBX, mens høyeste kursmål på aksjen er 1009,02 GBX.