1 Kjøpe First Solar aksjer uten kurtasje investering kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefalinger

Kjøpe First Solar aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe First Solar aksjer.

First Solar kursutvikling

First Solar aksjeselskap

First Solar fundamental data

Kjøpe First Solar aksjer uten kurtasje

First Solar ble opprinnelig startet som Solar Cells Incorporated av Harold McMaster, men selskapet ble kjøpt opp av True North Partners LLC i 1999. I dag er First Solar notert på Nasdaq i USA med tickeren FSLR, og er en av verdens største produsenter av fotovoltaiske solceller. I 2019 leverte First Solar solceller som kunne gi 5500 MW energi. Selskapet har produksjon over store deler av verden.

For å kunne investere i First Solar trenger du en megler eller bank som gir deg tilgang til aksjehandel på de amerikanske børsene. Dette er noe de aller fleste tilbyr. Til tross for at dette er brukervennlige og trygge løsninger pleier vi ikke å anbefale de siden det kan bli dyrt da du må betale kurtasje. eToro tilbyr kurtasjefri handel på 16 av de viktigste børsene og er derfor et rimelig alternativ.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Slik kjøper du First Solar aksjer – steg for steg

På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer notert på 16 av de viktigste børsene. Du kan også kjøpe fractional shares eller deler av en aksje, noe som er en fordel om du er en liten investor som vil investere i aksjer med høy kurs. Du får også tilgang til over 250 børsnoterte fond som kan handles uten kurtasje. For eksempel kan en fornybar energi ETF være et godt alternativ dersom du ønsker å spre risiko. Vi skal her gå gjennom fremgangsmåten for å kjøpe First Solar aksjer uten kurtasje. Denne metoden kan også brukes til investeringer i andre aksjer og børsnoterte fond. Normalt tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen av konto til du kan kjøpe aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe First Solar aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe First Solar aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe First Solar aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp First Solar aksjer

For å kjøpe First Solar aksjer uten kurtasje eller andre solenergi aksjer på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter First Solar eller tickeren FSLR, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av First Solar aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i First Solar vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i First Solar.

Teknisk analyse av First Solar aksje

Lag din egen tekniske analyse av First Solar

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

First Solar FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe First Solar aksjer?

First Solar aksjen er notert på Nasdaq, og kan derfor kjøpes via de fleste norske meglerne og bankene. Men, siden du må betale kurtasje kan dette bli dyrt. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe First Solar aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge First Solar kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til First Solar. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for First Solar aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av First Solar kurs?

First Solar er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av First Solar på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er First Solar aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 5 analytikere som har kjøpsanbefaling på First Solar aksjen, mens 1 har overweight, 7 har hold, 1 har underweight og 3 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for First Solar aksjen er $90,05, mens det høyeste kursmålet er $125,00.

%d bloggere liker dette: