Kjøpe Flow Traders aksjer uten kurtasje kursmål investere kursutvikling anbefalinger tekniske analyser tips

Kjøpe Flow Traders aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Flow Traders aksjer.

Flow Traders kursutvikling

Flow Traders aksjeselskap

Flow Traders fundamental data

Kjøpe Flow Traders aksjer uten kurtasje

Flow Traders ble grunnlagt i 2004 og har hovedkontor i Amsterdam. I tillegg har selskapet også kontorer i New York, Milano, London, Paris, Cluj, Singapore og Hong Kong. Selskapet er i dag en av verdens ledende market markere, og driver også med trading. Flow Traders ble notert på Amsterdam Stock Exchange i 2015 og har tickeren FLOW.

Det er kun et fåtall norske meglere og banker som gir deg tilgang til aksjehandel på Amsterdam Stock Exchange, og de som tilbyr dette tar ofte en høy kurtasje. Dette er en av de viktigste grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene siden de kan bli dyre. Et godt alternativ er eToro som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Flow Traders aksjer – steg for steg

Flow Traders er et finansselskap som i liten grad følger det generelle markedet eller indeksen. Dette gjør at aksjen kan brukes til å balansere risiko i en portefølje. Dersom du er ny investor er det viktig å spre risikoen over flere forskjellige investeringer i ulike aksjer. Med tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser ligger det meste til rette for at du skal kunne lage en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Flow Traders aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du bruke til å kjøpe andre aksjer uten kurtasje. Normalt tar det bare noen få minutter å komme i gang med investeringer på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Flow Traders aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Flow Traders aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Flow Traders aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Flow Traders aksjer

For å kjøpe Flow Traders aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Flow Traders eller tickeren FLOW, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Flow Traders aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Flow Traders vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Flow Traders.

Teknisk analyse av Flow Traders aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Flow Traders

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Flow Traders FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Flow Traders aksjer?

Flow Traders er notert på den nederlandske børsen i Amsterdam, og det kan derfor være vanskelig å kjøpe den via norske meglere. På vår side viser vi deg hvordan du kan investere i Flow Traders aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Flow Traders kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Flow Traders. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Flow Traders aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Flow Traders kurs?

Flow Traders er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Flow Traders på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Flow Traders aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 3 analytikere som har kjøpsanbefaling på Flow Traders aksjen, mens 2 har hold og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Flow Traders aksjen er €38,04, mens det høyeste kursmålet er €46,00.