investere Kjøpe Fluence Energy aksjer kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Fluence Energy aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Fluence Energy aksjer med lav kurtasje på 2 cent pr aksje.

Fluence Energy aksjekurs

Info om Fluence Energy

Fluence Energy nøkkeltall

Kjøpe Fluence Energy aksjer

Fluence Energy er et selskap som ble etablert som en joint venture mellom AES Energy Storage og Siemens i 2018. Aksjen ble notert på Nasdaq Stock Exchange i 2021 med tickeren FLNC. Selskapet har hovedkontor i Washington DC. Fluence Energy fokuserer på energilagring med lithium-ion teknologi, og har i tillegg et samarbeid med QuantumScape som utvikler solid state betteriteknologi.

Det er vanlig at du kan investere i aksjer notert på Nasdaq Stock Exchange gjennom norske meglere og banker, men ofte tar disse en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det kan dermed bli dyrt å bruke disse, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. Freedom24 er en nettmegler som kan være et godt alternativ. Med konto på Freedom24 kan du investere i aksjer med en kurtasje på 2 cent pr aksje.

Freedom24 er en nettmegler som er eid av selskapet Freedom Holdings Corp som er børsnotert på Nasdaq med tickeren FRHC. Nettmegleren har lisens fra Cyprus Securities and Exchange Commission, og i tillegg alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Med en investeringskonto på Freedom24 har du tilgang til over børser i Europa, USA og Asia med mer enn 1000000 instrumenter åpne for investering.

Slik kjøper du Fluence Energy aksjer – steg for steg

Fornybare energikilder har ustabil produksjon, noe som gjør at energilagring kan bli langt viktigere i fremtiden. Dette gjør at batteri aksjer kan ha en stor oppside, samtidig er det høy risiko. Det betyr at risikodiversifisering vil være viktig. På Freedom24 har du tilgang til handel med mer enn 1000000 aksjer, børsnoterte fond, opsjoner og obligasjoner. Det betyr at det aller meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Fluence Energy aksjer med lav kurtasje på 2 cent pr aksje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer på andre børser.

1: Besøk Freedom24

Før du kan kjøpe Fluence Energy aksjer må du åpne en konto på Freedom24. Du kommer til nettsiden ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Freedom24. Nettsiden er tilgjengelig på norsk slik at du har en brukervennlig løsning. Du kan handle aksjer på flere børser i Europa, USA og Asia. Freedom24 gir også tilgang til børsnoteringer på børser i USA og Europa.

freedom24
 • Anbefalt nettmegler
 • Lav kurtasje
 • Aksjer, ETF, obligasjoner
 • Børsnoteringer
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er kommet til nettsiden kan du starte registreringen ved å trykke på knappen Sign up. Du får nå frem to felt hvor du kan fylle inn din mailadresse og et passord du ønsker å bruke til innloggingen.

På neste steg kan du velge landet du er skattepliktig til og skattenummeret ditt. Dette tilsvarer ditt personnummer. I tillegg må du krysse av for om du skatter til USA, og om du er i familie med en eksponert person som er rapporteringspliktig.

Neste steg går ut på å akseptere regler og vilkår for å bruke tjenesten til Freedom24. Her fyller du også inn ditt telefonnummer slik at du kan få tilsendt link for kontoverifisering.

Verifiser konto

Når du trykker på linken i SMSen du har fått tilsendt kan du ta et bilde av pass eller førerkort for å identifisere deg selv. Deretter må du laste opp et bilde av et adressebevis. Her kan du enten ta et bilde av en faktura som viser adressen din eller laste opp en kontoutskrift.

3: Gjør innskudd

Vil du bruke Freedom24 som en vanlig nettmegler for aksjehandel kan du gjøre et mindre innskudd fra €10 og oppover. Det er et krav om at du har minst $2000 tilgjengelig som sikkerhet for å kunne delta i børsnoteringer, så dersom du først og fremst ønsker dette må du altså sette inn denne summen. Du vil motta 3 % rente PA for penger som står på din konto (D Account).

Du kan velge å gjøre innskudd med bankkort dersom du vil ha penger på konto med en gang. Det vil komme et gebyr på 2,5 % ved bruk av bankkort. Alternativt kan du bruke bankoverføring, men da kan det ta mellom 1 til 3 virkedager før du har penger på konto. Detaljer for overføringen finner du på din konto når du er logget inn. Minste innskudd er $10 med begge metodene.

4: Kjøp Fluence Energy aksjer

Når du har fått penger på din konto kan du kjøpe Fluence Energy aksjer. Gå til Web-terminal og velg området du vil investere i og børsen du er interessert i. Du kan nå lage en liste med de mest omsatte aksjene eller aksjer som har trendet mest den siste tiden. Scroll deg så ned til du har funnet Fluence Energy. Du kan også finne aksjen ved å søke etter tickeren FLNC.

Når du har funnet aksjen du ønsker å kjøpe må du starte en Secure Session. Dette gjør du ved å oppgi en kode som sendes til deg på SMS. Oppgi antallet Fluence Energy aksjer du vil kjøpe og prisen du er villig til å gi. Trykk på Order Settings for å oppgi om du ønsker å bruke gearing, hvor lenge ordren skal vare og for å aktivere handler med et trykk. Dine aksjer legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen.

Hvorfor vi anbefaler Freedom24 til å kjøpe aksjer i Fluence Energy

Freedom24 er en nettmegler som er lite kjent i Norge, men vi tror at dette er noe som kommer til å bli endret. Nettmegleren har en nettside som er enkel å bruke, og i tillegg får du tilgang til et stort antall instrumenter notert på børser i Europa, USA og Asia. Dette gjør at Freedom24 passer like godt til nybegynnere som skal kjøpe sine første aksjer og erfarne tradere som hedger porteføljen med opsjoner.

 • 1000000 instrumenter
 • Aksjer, ETF, opsjoner, obligasjoner
 • Lav kurtasje
 • Børsnoteringer

Teknisk analyse av Fluence Energy

Følg våre kurs og lær teknisk analyse slik at du kan finne kjøpssignaler og salgssignaler på charts for aksjekurser og indekser. Her kan du også lese mer om de tekniske indikatorene vi bruker i våre tekniske analyser av Fluence Energy aksjer slik at du kan lære å tolke signalene disse gir. (Sidene åpnes i ny fane slik at du enkelt kan komme tilbake til den tekniske analysen av Fluence Energy aksjer):

Lag din egen tekniske analyse av Fluence Energy

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Fluence Energy FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Fluence Energy aksjer?

Siden Fluence Energy er notert på Nasdaq Stock Exchange kan det bli både vanskelig og dyrt å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Fluence Energy aksjer med lav kurtasje.

Hvor kan jeg følge Fluence Energy kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Fluence Energy. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Fluence Energy aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Fluence Energy kurs?

Det er populært å kjøpe aksjer i Fluence Energy, men det kan være vanskelig å time markedet. På vår side kan du se tekniske analyser av Fluence Energy for å finne kjøpssignaler eller salgssignaler. Du kan også følge våre kurs i teknisk analyse dersom du vil lage din egen analyse av Fluence Energy.

Er Fluence Energy aksjer en god investering?

Pr 21.03.22 er det i følge MarketScreener 7 analytikere som anbefaler å kjøpe Fluence Energy, mens 4 har outperform, 3 har hold og 1 har underperform. Gjennomsnittlig kursmål for Fluence Energy er $31,14, mens det høyeste kursmålet er $53,00.