Kjøpe Fortinet aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefaling investere

Kjøpe Fortinet aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Fortinet aksjer.

Fortinet kursutvikling

Fortinet aksjeselskap

Fortinet fundamental data

Kjøpe Fortinet aksjer uten kurtasje

Fortinet er et amerikansk selskap som ble startet i 2000. Selskapet har hovedkontor i Sunnyvale, California, og aksjen er notert på Nasdaq med tickeren FTNT. Selskapet utvikler og leverer cybersecurity programvare, infrastruktur og tjenester, for eksempel brannmurer, anti-virus, intrusion prevention og endpoint security.

Siden aksjen er notert på Nasdaq kan du kjøpe den via de aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Begge disse metodene er trygge, og de har som regel brukervennlige løsninger. Men, siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer kan det bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi ikke pleier å anbefale disse. Et godt alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser
 • Fractional shares

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Fortinet aksjer – steg for steg

Fortinet er en vekstaksje, noe som betyr at det er en høyrisiko investering. Når du investerer i denne typen selskap er det viktig at du sprer risiko over flere selskaper i ulike sektorer og i forskjellige geografiske områder. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser. Dermed har du gode muligheter til å lage en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe Fortinet aksjer uten kurtasje. Den samme fremgangsmåten kan du bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med investering på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Fortinet aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser
 • Fractional shares

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Fortinet aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google eller Amazon. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Fortinet aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Fortinet aksjer

For å kjøpe Fortinet aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Fortinet eller tickeren FTNT, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Fortinet aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Fortinet vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Fortinet.

Teknisk analyse av Fortinet aksje

Lag din egen tekniske analyse av Fortinet

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Fortinet FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Fortinet aksjer?

Fortinet aksjen er notert på Nasdaq, så for å kjøpe denne må du bruke en megler som gir deg tilgang til det amerikanske aksjemarkedet. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe Fortinet aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Fortinet kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Fortinet. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Fortinet aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Fortinet kurs?

Fortinet er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Fortinet på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Fortinet aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 13 analytikere som har kjøpsanbefaling på Fortinet aksjen, mens 1 har overweight, 13 har hold og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Fortinet aksjen er $243,42, mens det høyeste kursmålet er $304,00.

%d bloggere liker dette: