Kjøpe Futu Holdings aksjer uten kurtasje tekniske analyser anbefalinger kursmål

Kjøpe Futu Holdings aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Futu Holdings aksjer.

Futu Holdings kursutvikling

Futu Holdings aksjeselskap

Futu Holdings fundamental data

Kjøpe Futu Holdings aksjer uten kurtasje

Futu Holdings er et kinesisk selskap som ble grunnlagt av Leaf Hua Li som tidligere jobbet for Tencent. Tencent er også en av de største investorene i Futu Holdings. Futu Holdings driver nettmeglerne Moomoo og Futubull. For tiden er aksjen notert på Nasdaq Stock Exchange som en ADR, men det er planer om at aksjen skal bli notert på Hong Kong Stock Exchange.

Det er mulig å investere i Futu Holdings ADR notert på Nasdaq gjennom norske meglere, men det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Videre er det planer om at aksjen skal noteres på Hong Kong Stock Exchange, og det er kun få norske meglere som gir deg tilgang til denne børsen. Derfor pleier vi å anbefale eToro som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Futu Holdings aksjer – steg for steg

Finans er en syklisk bransje, noe som også gjelder for nettmegler aksjer som Futu Holdings. Dette gjør at det er viktig å spre risiko ved å også investere i andre typer selskap. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Futu Holdings aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Futu Holdings aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Futu Holdings aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares. Dette åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Goldman Sachs. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Futu Holdings aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Futu Holdings aksjer

For å kjøpe Futu Holdings aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Futu Holdings eller tickeren FUTU, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Futu Holdings aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Futu Holdings vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Futu Holdings.

Teknisk analyse av Futu Holdings aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Futu Holdings

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Futu Holdings FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Futu Holdings aksjer?

Futu Holdings er for øyeblikket notert på Nasdaq, men skal bytte til Hong Kong Stock Exchange, noe som gjør at det kan bli vanskelig å investere i aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe Futu Holdings aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Futu Holdings kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Futu Holdings. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Futu Holdings aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Futu Holdings kurs?

Futu Holdings er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Futu Holdings på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Futu Holdings aksjer en god investering?

I følge Marketbeat er det 3 analytikere som anbefaler å kjøpe Futu Holdings aksjer. Det er 4 som har holdanbefaling og 1 som har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Futu Holdings er $157,60, mens det høyeste kursmålet for aksjen er på $253,00.