Kjøpe GameStop aksjer uten kurtasje investere gme tekniske analyser kursmål kursutvikling anbefalinger tips short squeeze moass

Kjøpe GameStop aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe GameStop aksjer.

GameStop kursutvikling

GameStop aksjeselskap

GameStop fundamental data

Kjøpe GameStop aksjer uten kurtasje

GameStop Corporation er verdens største videospill- og underholdningsprogramvaredetaljist, og har 5264 butikker i USA, Canada, Irland, Australia, Danmark, Finland, Tyskland, Italia, New Zealand, Spania, Puerto Rico, Sveits, Portugal, Sverige og en testbutikk i Storbritannia. Selskapet ble grunnlagt i 1984 og har hovedkontor i Grapevine, Texas. Aksjen er notert på New York Stock Exchange og har tickeren GME.

De aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel gir deg tilgang til de amerikanske børsene, og derfor er det mulig å investere i GameStop aksjer via disse. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer kan det bli dyrt. Dette er en av grunnene til at Aksjeskolen normalt anbefaler å bruke eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Slik kjøper du GameStop aksjer – steg for steg

På forum som Reddit snakkes det om short squeeze i GameStop aksjen, eller MOASS, Mother of All Short Squeezes. Dette skal i følge forumdeltagerne bety at det er en enorm oppside som vil utløses når shorterne skal dekke inn sine shorter. Om det er hold i dette er usikkert, og det er dermed høy risiko å investere i GameStop aksjen. Dersom du vurderer dette bør du spre risiko over flere selskaper som driver i ulike sektorer og geografiske områder. Med tilgang til over 2000 aksjer og 16 børser ligger alt til rette for at du skal kunne oppnå god avkastning, selv om det skulle vise seg at det ikke er noen short squeeze i GameStop aksjen. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i GameStop aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du bruke for å kjøpe andre aksjer. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe GameStop aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe GameStop aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Booking.com aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe GameStop aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp GameStop aksjer

For å kjøpe GameStop aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter GameStop eller tickeren GME, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av GameStop aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i GameStop vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i GameStop.

Teknisk analyse av GameStop aksje

Lag din egen tekniske analyse av GameStop

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

GameStop FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe GameStop aksjer?

GameStop aksjen er notert på New York Stock Exchange med tickeren GME. For å kjøpe aksjen må du velge en megler som gir deg tilgang til NYSE. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i GameStop aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge GameStop kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til GameStop. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for GameStop aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av GameStop kurs?

GameStop er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av GameStop på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er GameStop aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 2 analytikere som har holdanbefaling på GameStop aksjen, mens 3 analytikere har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål på GameStop er $62,00, mens det høyeste kursmålet er $190,00.

%d bloggere liker dette: