Kjøpe Geely aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling gelly automobile holdings aksjen

Kjøpe Geely aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Geely aksjer.

Geely kursutvikling

Geely aksjeselskap

Geely fundamental data

Kjøpe Geely aksjer uten kurtasje

Det er ventet et stort skifte innenfor transport, og kinesiske Geely Automobile Holdings Ltd er ventet å kunne ta en stor del av markedet for elbiler. Zhejiang Geely Holding Group er holdingselskapet som eier selskaper som Geely Automobile Holdings Ltd, Volvo Personvagnar, Lotus, Polestar og Proton, og det er snakk om samarbeid på tvers av selskapene. Aksjen er notert på Hong Kong børsen, men kan også kjøpes som ADR på Nasdaq i USA. Vi foretrekker å kjøpe aksjen der den er hovednotert, og det er få norske nettmeglere som gir deg tilgang til å kjøpe aksjer på denne børsen. Derfor pleier vi å bruke eToro. eToro er også en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel, noe som betyr at du kan spare penger på transaksjonskostnader.

eToro har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet, og siden alle innskudd også er forsikret opptil 1 million euro er dette et trygt og seriøst alternativ til norske nettmeglere og banker som tilbyr aksjehandel. Når du åpner konto får du tilgang til aksjehandel på et stort antall børser over hele verden. Minste innskudd er kun $200, og med kurtasjefri aksjehandel passer løsningen godt til nye investorer som vil bygge opp en portefølje. Når du åpner konto får du tilgang til analyser på utvalgte aksjer, gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også godt for erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Geely aksjer – steg for steg

Siden du ikke betaler kurtasje når du kjøper aksjer på eToro kan du investere i aksjer fra flere ulike selskaper, selv om du kun gjør et lite innskudd. eToro tilbyr også handel med fractional shares eller deler av aksjer. Dermed trenger du faktisk ikke mer enn $50 for å gjøre en investering i et selskap, selv om aksjen har en høyere kurs. Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares er den samme som for å kjøpe Geely aksjer som vi skal gå gjennom her. I alt tar det kun noen få minutter fra du begynner registreringen og frem til du kan investere i Geely aksjer.

1: Besøk eToro

Første steg som må gjøres er å gå til nettsiden til eToro. Du kommer dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. eToros nettside er tilgjengelig på norsk, og du har også norsk kundeservice du kan kontakte dersom du trenger hjelp. Dermed slipper du språkproblemer og kan få en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du trykker på knappen Bli med nå får du frem et skjema hvor du kan velge innlogging til din konto. Du kan enten velge å bruke innlogging med din Facebook- eller Google-konto, eller skrive inn brukernavn, passord og mailadresse. Når du har valgt metode og aktivert denne er din konto registrert og du er logget inn. Før du kan kjøpe Geely aksjer må du fullføre registreringen, dette gjør du ved å trykke på Fullfør profil.

Aller først kan du fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål om din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer. Dette gjøres for å lage din investorprofil. Siste steg i registreringen er å sikre din konto ved å verifisere den. Du verifiserer din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak fra eToro.

3: Gjør innskudd

Minste innskudd er som nevnt $200 på eToro, og dermed kan de aller fleste komme i gang med investering i aksjer. Maks innskudd går fra $5500 og oppover. Vi anbefaler å gjøre innskudd med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly. Med disse metodene bil overføringen utført umiddelbart slik at du kan kjøpe Geely aksjer. Du kan også bruke bankoverføring, men med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før pengene er overført til din konto på eToro.

4: Kjøp Geely aksjer

Som nevnt er fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares den samme som for å kjøpe Geely aksjer. Du kan starte en ordre ved å åpne ordreskjemaet som du finner på selskapssiden. Selskapssiden finner du ved å bruke søkefunksjonen øverst på skjermen til å søke etter selskapsnavnet Geely Automobile Holdings eller tickeren 00175. Når du trykker på søkeresultatet blir du tatt med til selskapssiden hvor du kan finne mye nyttig informasjon om selskapet. Ordreskjemaet åpner du ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du vil kjøpe. Du aktiverer din ordre ved å trykke på Åpne handel. Din ordre blir nå lagt ut i markedet, og dersom børsen er åpen vil den bli utført med en gang. Dine aksjer i Geely Automobile Holdings legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen.

Teknisk analyse av Geely aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Geely

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Geely FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Geely aksjer?

Geely Automobile Holdings aksjen er notert på børsen i Hong Kong, og dermed er det få norske meglere som lar deg kjøpe Geely aksjer. På vår side kan du se steg for steg hvordan du kan kjøpe Geely aksjer uten kurtasje hos en kjent nettmegler.

Hvor kan jeg følge Geely kurs?

På vår nettside kan du følge med på Geely kursutvikling. Vi har også nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste resultatrapport. I tillegg kan du se oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book for Geely aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Geely?

Geely Automobile Holdings er en spennende aksje vi følger tett, og ofte legger vi ut tekniske analyser av Geely aksjen på vår side. Du kan også prøve analyseprogrammet vi bruker eller følge våre kurs i teknisk analyse dersom du vil lære mer og lage egne analyser.

Er Geely aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 21 analytikere som har kjøpsanbefaling på Geely aksjen, mens 3 har overweight og 4 har hold. 1 har underweight. Gjennomsnittlig kursmål for Geely aksjen er 26,98 HKD, mens det høyeste kursmålet er på 50,05 HKD.