Kjøpe Glencore aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger tips kursutvikling

Kjøpe Glencore aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Glencore aksjer.

Glencore kursutvikling

Glencore aksjeselskap

Glencore fundamental data

Kjøpe Glencore aksjer uten kurtasje

Selskapet ble startet som Marc Rich & Co AG i 1974, men skiftet navn til Glencore i 1974 etter en management buyout. I forbindelse med sammenslåingen av Glencore og Xstrata ble selskapet notert på London Stock Exchange i 2011 med tickeren GLEN. Selskapet har hovedkontor i Baar, Sveits, og leverer metaller, mineraler, råolje, oljeprodukter, kull, naturgass og jordbruksprodukter til internasjonale kunder.

Det er dessverre ikke mange norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel på London Stock Exchange, og de få som gjør det tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Dermed kan det bli dyrt, og det er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Et bedre alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Glencore aksjer – steg for steg

Glencore har planer om å åpne kobber- og koboltfeltet i Kongo i løpet av 2021. Kobolt er en viktig råvare som brukes i lithium batterier, og derfor kan det bli en reprising av Glencore som batteriaksje. Selv om selskapet selger råvarer som er svært etterspurt er det forsatt risiko ved å investere i aksjen. Derfor bør du spre risikoen over flere selskap som driver i andre sektorer. Med tilgang til 16 børser og over 2000 aksjer ligger det meste til rette for at du skal kunne lage en godt diversifisert portefølje på eToro. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Glencore aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer uten kurtasje. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med investeringer på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Glencore aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Glencore aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Shopify. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Glencore aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Glencore aksjer

For å kjøpe Glencore aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Glencore eller tickeren GLEN, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Glencore aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Glencore vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Glencore.

Teknisk analyse av Glencore aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Glencore

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Glencore FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Glencore aksjer?

Glencore aksjen ble notert på London Stock Exchange i 2011, og derfor er det kun noen få meglere som gir deg tilgang til aksjen. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Glencore aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Glencore kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Glencore. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Glencore aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Glencore kurs?

Glencore er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Glencore på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Glencore aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 11 analytikere som har kjøpsanbefaling på Glencore aksjen, mens 2 har overweight og 6 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Glencore aksjen er 406,87 GBX, mens høyeste kursmål er 484,49 GBX