Kjøpe Gold Fields aksjer med CFD investere kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Gold Fields aksjer med CFD

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Gold Fields aksjer.

Gold Fields kursutvikling

Gold Fields aksjeselskap

Gold Fields fundamental data

Kjøpe Gold Fields aksjer med CFD

Gold Fields er et sør-afrikansk gullgruveselskap som ble etablert i 1998 når selskapene Gold Fields of South Africa Limited og Gencor Limited slo seg sammen. Selskapet har hovedkontor i Johannesburg og er i dag et av verdens største gullgruveselskap. Gold Fields har gullgruver i Sør-Afrika, Ghana, Australia og Peru. Aksjen er notert på Johannesburg Stock Exchange med tickeren GFI.

Vi kjenner ikke til norske meglere eller banker som gir deg tilgang til aksjehandel på børsen i Sør-Afrika, noe som betyr at fond og ETF er eneste alternativ dersom du velger disse løsningene. For mange kan dette fungere godt, men ønsker du å investere i enkeltselskap er nok ikke disse løsningene gode nok. Markets tilbyr kurtasjefri CFD handel på aksjer notert på Johannesburg Stock Exchange og kan derfor være et godt alternativ. I tillegg har du også tilgang på aksjehandel på 17 børser med lav kurtasje.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Gold Fields aksjer med CFD – steg for steg

Mange investorer bruker råvaren gull til å beskytte porteføljen mot inflasjon, andre foretrekker derimot å investere i gull aksjer. Som en av verdens største gullgruveselskap kan Gold Fields være et godt alternativ til å spre risiko og beskytte mot inflasjon. På Markets har du tilgang til CFD handel med aksjer notert på 20 børser, i tillegg til aksjehandel på 17 børser. Dermed ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan bruke CFD til å investere i Gold Fields uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe CFD på andre aksjer.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Gold Fields aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Gold Fields aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Gold Fields aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Gold Fields aksjer med CFD

For å kjøpe Gold Fields aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Gold Fields eller tickeren GFI, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Gold Fields aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Gold Fields vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Gold Fields.

Teknisk analyse av Gold Fields aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Gold Fields

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Gold Fields FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Gold Fields aksjer?

Siden Gold Fields er notert på Johannesburg Stock Exchange kan det være vanskelig og dyrt å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å bruke CFD til å investere i Gold Fields aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Gold Fields kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Gold Fields. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Gold Fields aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Gold Fields kurs?

Gold Fields er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Gold Fields på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Gold Fields aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 3 analytikere som anbefaler å kjøpe Gold Fields, mens 1 har outperform, 2 har hold, 1 har underperform og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Gold Fields er 17378,00 ZAR, mens det høyeste kursmålet for aksjen er på 22000,00 ZAR.