kjøpe goldman sachs aksjer uten kurtasje tekniske analyser anbefalinger kursmål kursutvikling tips

Kjøpe Goldman Sachs aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Goldman Sachs aksjer.

Goldman Sachs kursutvikling

Goldman Sachs aksjeselskap

Goldman Sachs fundamental data

Kjøpe Goldman Sachs aksjer uten kurtasje

Goldman Sachs ble grunnlagt av Marcus Goldman og Samuel Sachs i 1869 og er i dag en av verdens største investeringsbanker og meglerhus. Selskapet har hovedkontor i New York, i tillegg til at de også har kontrer i blant annet London, Boston, Chicago, Los Angeles, San Francisco, Frankfurt, Zürich og Paris. Aksjen til Goldman Sachs er hovednotert på New York Stock Exchange med tickeren GS.

Du kan kjøpe aksjer på NYSE gjennom de aller fleste norske meglere og banker, men dette er løsninger vi normalt ikke anbefaler. En av grunnene til dette er at det fort kan bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Et godt alternativ vi pleier å anbefale er eToro. På eToro kan du handle med mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser uten å betale kurtasje.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Goldman Sachs aksjer – steg for steg

Goldman Sachs og andre finansaksjer er ofte ansett for å være trygge investeringer, men det vil fortsatt være viktig å spre risikoen over flere selskap og sektorer. Dette kan gjøres med ETF eller enkeltaksjer i andre selskap. Med tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer og mer enn 250 ETF-er skal det absolutt være mulig å lage en godt diversifisret portefølje på eToro. Her skal vi vise deg steg for steg hvordan du kan investere i Goldman Sachs aksjer uten kurtasje. Denne fremgangsmåten kan også brukes til å kjøpe andre aksjer eller ETF uten kurtasje. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med investering på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Goldman Sachs aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Goldman Sachs aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Moët Hennessy Louis Vuitton aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Goldman Sachs aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Goldman Sachs aksjer

For å kjøpe Goldman Sachs aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Goldman Sachs eller tickeren GS, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Goldman Sachs aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Goldman Sachs vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Goldman Sachs.

Teknisk analyse av Goldman Sachs aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Goldman Sachs

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Goldman Sachs FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Goldman Sachs aksjer?

For å kunne investere i Goldman Sachs må du ha tilgang til New York Stock Exchange hvor aksjen er notert. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Goldman Sachs aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Goldman Sachs kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Goldman Sachs. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Goldman Sachs aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Goldman Sachs kurs?

Goldman Sachs er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Goldman Sachs på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Goldman Sachs aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 16 analytikere som har kjøpsanbefaling på Goldman Sachs aksjen, mens 2 har overweight, 9 har hold og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål på Goldman Sachs aksjen er $423,49, mens det høyeste kursmålet er $533,00.