Kjøpe Google aksjer Alphabet aksje i Norge uten kurtasje

Kjøpe Google aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Google aksjer.

Google kursutvikling

Google aksjeselskap

Google fundamental data

Kjøpe Google aksjer uten kurtasje

Du kan kjøpe Google aksjer hos de fleste norske nettmegler og i nettbanker hvor du har tilgang til aksjehandel. Men, ofte er kostnadene eller kurtasjen høy hos disse. Derfor pleier vi å bruke eToro. Dette er nemlig en nettmegler hvor du ikke betaler kurtasje. Det er kun spread som er eneste kostnad her. Dermed kan du spare penger som du heller kan investere i Google aksjer. En annen viktig fordel med eToro er at du kan kjøpe fractional shares. Dermed trenger du ikke investere nesten 20 000 kr for å kjøpe en aksje i Google, du kan selv velge hvor stort eller lite beløp du vil investere.

eToro har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet, og viser dermed at de er en seriøs nettmegler. Alle innskudd er også forsikret opptil 1 millioner euro, og dermed har du en høy grad av sikkerhet. Det minste innskuddet på eToro er $200, noe som gjør at denne løsningen passer godt for nybegynnere. Siden du kan kjøpe fractional shares trenger du ikke kjøpe en hel Google aksje, men kan investere fra $50 og oppover i aksjen. Når du åpner konto får du tilgang til realtidskurser og et eget program for teknisk analyse, så denne løsningen passer også bra for erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser
 • Fractional shares

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Google aksjer – steg for steg

Med en pris på over $2000 krever det en ganske stor investering for å kjøpe Google aksjer, men siden du kan kjøpe fractional shares på eToro kan du investere i Google med en mindre sum. I tillegg betaler du ingen kurtasje på kjøp eller salg av aksjer, noe som betyr at du sparer penger som du heller kan investere å få avkastning fra, fremfor å gi pengene til en megler. For å kjøpe Google aksjer trenger du bare å følge fremgangsmåten nedenfor. Det tar kun noen få minutter.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Google aksjer må du først åpne en konto på eToro, og dermed må du besøke nettsiden deres. Det kan du gjøre ved å trykke på den grønne knappen med Til eToro på. Nettsiden til eToro er oversatt til norsk, og det er også norsk kundeservice slik at du slipper unna språkproblemer. Når du er på nettsiden kan du begynne registreringsprosessen som kun tar noen få minutter.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser
 • Fractional shares

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

For å begynne registreringen av kontoen din trykker du på knappen Bli med nå. Du får da frem et skjema hvor du kan fylle inn brukernavn, passord og mailadresse, eller velge innlogging med Facebook eller din Google konto. Når du har gjort dette er du faktisk registrert og logget inn på din konto, men før du kan kjøpe Google aksjer eller fractional shares må du fullføre profilen din.

Det gjør du ved å trykke på Fullfør profil. Her legger du inn navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Etter dette må du gjøre en rask spørreundersøkelse for å lage din investorprofil. Helt til slutt laster du opp bilder av ID, en regning som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til å gjøre innskudd og uttak fra eToro.

3: Gjør innskudd

Som nevnt er minste innskudd på eToro $200, og du trenger faktisk ikke større innskudd for å kunne investere i Google siden du kan kjøpe fractional shares på eToro. Betalingsmetodene du kan bruke er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Med de fleste metodene har du penger på konto umiddelbart slik at du kan kjøpe Google aksjer.

4: Kjøp Google aksjer

Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares i Google eller hele aksjer er den samme. Første trinn er å søke deg frem til Google aksjen, og det gjør du ved å bruke søkefeltet på toppen av skjermen din. Her skriver du inn tickeren GOOG, Google eller det ordentlige navnet på selskapet, Alphabet. Så trykker du deg inn på søkeresultatet. Da blir du tatt med til selskapssiden for Google hvor du kan lese innlegg fra forumet, få mer informasjon om selskapet og se på multipler og nøkkeltall, eller studere kursutvikling til Google aksjen og lage tekniske analyser. Herfra kan du også kjøpe Google aksjer.

For å kjøpe Google aksjer eller fractional shares i Google trykker du på knappen Handle. Her kan du legge inn summen du vil investere i Google dersom du vil kjøpe fractional shares eller legge inn antallet aksjer du vil kjøpe. Når du har gjort dette kan du trykke på knappen Åpne handel. Din kjøpsordre vil bli lagt ut i markedet, og er børsen åpen vil du få dine Google aksjer lagt til din konto øyeblikkelig.

Teknisk analyse av Google aksje

Lag din egen tekniske analyse av Google

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Google FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Google aksjer?

Google aksjen er notert på den amerikanske børsen Nasdaq, og dermed kan du kjøpe aksjen hos de fleste nettmeglere. På vår side kan du se en guide som viser hvordan du kan kjøpe aksjer og fractional shares i Google uten kurtasje.

Må jeg kjøpe hele aksjer i Google?

Nei, det er mulig å kjøpe deler av aksjen. Med fractional shares kan alle investere fra $50 og oppover i Google aksjen. Over tid kan du dermed spare frem til du eier en hel aksje. Vi viser deg hvordan du kjøper fractional shares i Google uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Google kurs?

På vår nettside kan du se Google kursutvikling i realtid. Vi har også mye nyttig informasjon om selskapet og resultatene de har lagt frem. I tillegg kan du se nøkkeltall og multipler som EPS, Price/Earnings, Price/Book og Price/Sales for Google aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Google?

Google er et av de største selskapene som er notert på børs, og vi følger Google aksjen tett og legger ofte ut oppdaterte tekniske analyser av Google aksjen. Vi har også et program for teknisk analyse som du kan prøve gratis i 30 dager for å lage din egen teknisk analyse av Google.

Er Google aksjer en god investering?

Uten Google hadde internett vært svært annerledes, noe som viser hvor viktig dette selskapet er. Google driver også med utvikling av ny teknologi til blant annet selvkjørende biler. Det betyr at selskapet kan ha store vekstmuligheter, noe som kan gi god avkastning på Google aksjer.

%d bloggere liker dette: