Kjøpe GSF aksje CFD uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe Grieg Seafood aksje CFD

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Grieg Seafood aksje CFD.

GSF kursutvikling

GSF aksjeselskap

GSF fundamental data

Kjøpe GSF aksje CFD uten kurtasje

Grieg Seafood ble etablert i 1992 og har hovedkontor i Bergen. Selskapet driver oppdrett av laks og ørret i Norge, British Columbia og Shetland. Selskapet er notert på Oslo Børs med tickeren GSF.

Det finnes mange norske meglere å velge mellom, i tillegg har du mange banker som tilbyr aksjehandel dersom du ønsker å investere i Grieg Seafood aksjer. Begge deler er trygge og brukervennlige løsninger, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer kan det bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. Capital.com er et godt alternativ som tilbyr kurtasjefri handel med CFD på over 4000 aksjer.

Capital.com er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Dermed er Capital.com et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $20, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med trading. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Capital.com også for mer erfarne investorer og tradere.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Slik kjøper du Grieg Seafood aksje CFD – steg for steg

Etterspørselen etter protein er ventet å øke fremover, noe som kan bety at lakseaksjer som Grieg Seafood kan gi god avkastning. Likevel vil det være viktig å spre risiko ved å også investere i andre selskap. Siden du har tilgang til CFD på mer enn 4000 aksjer på Capital.com ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan trade CFD på Grieg Seafood aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å trade CFD på andre aksjer.

1: Besøk Capital.com

Før du kan kjøpe Grieg Seafood aksje CFD uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Capital.com. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Capital.com. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Capital.com kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Trade Now slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Apple-, Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Complete. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Grieg Seafood aksje CFD uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $20 eller i underkant av 200 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $45000 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Grieg Seafood aksje CFD kan du bruke VISA eller Apple Pay som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Capital.com-konto.

4: Kjøp Grieg Seafood aksje CFD

For å kjøpe Grieg Seafood aksje CFD uten kurtasje på Capital.com må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Grieg Seafood eller tickeren GSF, og så trykke på knappen Kjøp dersom du vil gå long eller Selg dersom du vil gå short. I ordreskjemaet kan du skrive inn antallet aksje CFD du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt antall aksje CFD du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Kjøp eller Selg. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge markedet er åpent. Dine aksje CFD i Grieg Seafood vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen.

Teknisk analyse av Grieg Seafood aksje

No post found

Lag din egen tekniske analyse av Grieg Seafood

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Grieg Seafood FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Grieg Seafood aksjer?

Siden Grieg Seafood er notert på Oslo Børs kan du kjøpe den gjennom norske meglere, men det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å trade Grieg Seafood aksje CFD uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Grieg Seafood kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Grieg Seafood. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Grieg Seafood aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Grieg Seafood kurs?

Grieg Seafood er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Grieg Seafood på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Grieg Seafood aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 2 analytikere som har kjøpsanbefaling på Grieg Seafood, mens det er 1 som har outperform, 1 som har hold og 1 som har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Grieg Seafood er 103,60 kr, mens det høyeste kursmålet er på 120,00 kr.