Kjøpe GSX Techedu aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling

Kjøpe GSX Techedu aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe GSX Techedu aksjer.

GSX Techedu kursutvikling

GSX Techedu aksjeselskap

GSX Techedu fundamental data

Kjøpe GSX Techedu aksjer uten kurtasje

Det er vanlig at store selskaper søker ADR notering i USA, selv om selskapet ikke er amerikansk. Dette gjelder også for GSX Techedu. Dette er et kinesisk selskap, og for å kunne gjøre seg interessant for flere investorer har derfor fått en notering på Nasdaq. Dermed kan du kjøpe GSX Techedu aksjer gjennom norske nettmeglere og i nettbanker med tilgang til handel med amerikanske akjser. Begge disse løsningene er praktiske og trygge, men siden du må betale kurtasje når du kjøper og selger aksjer er det ofte dyre løsninger. Derfor foretrekker vi å bruke eToro. Dette er nemlig en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel.

Siden eToro har alle de nødvendige tillatelsene fra det norske Finanstilsynet, og at alle innskudd er forsikret opp til 1 million euro er dette en trygg og seriøs tjeneste som kan måle seg mot de norske nettmeglerne og bankene som tilbyr aksjehandel. Siden du ikke betaler kurtasje når du kjøper aksjer er det også en billig tjeneste som passer veldig godt for nye investorer som vil investere en mindre sum og bygge opp en portefølje over tid. Som kunde får du gratis realtidskurser, program for teknisk analyse og tilgang til ferdige analyser av flere selskaper. Dermed er dette en løsning som også passer godt til erfarne tradere og investorer.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du GSX Techedu aksjer – steg for steg

Det er som nevnt mulig å kjøpe GSX Techedu aksjer gjennom norske nettmeglere og i nettbanker hvor du kan handle amerikanske aksjer, men siden du må betale kurtasje på handlene du gjør blir det ofte dyrt. På eToro betaler du kun spread som er forskjellen mellom kjøps- og salgskurs, og dermed kan du spare penger på å bruke denne løsningen. Dette er også en veldig brukervennlig løsning som passer like godt for nybegynnere som viderekomne. Fremgangsmåten for å kjøpe GSX Techedu aksjer uten kurtasje kan også brukes til å kjøpe andre aksjer uten kurtasje. I alt tar det kun noen få minutter fra du besøker eToros nettside til du kan begynne å kjøpe aksjer.

1: Besøk eToro

Aller først må du gå til eToros nettside, og dit kommer du ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står skrevet Til eToro. Nettsiden er oversatt til norsk slik at du skal få en så god brukeropplevelse som mulig, og det er også norsk kundeservice tilgjengelig dersom du skulle ha behov for hjelp eller om du har spørsmål.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Nå som du er kommet til eToro nettsiden kan du begynne på kontoregistreringen. Det gjør du ved å trykke på knappen Bli med nå. Du får nå frem et skjema hvor du kan skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller du kan velge å bruke innlogging med din Facebook- eller Google-konto. Etter at du har gjort dette er faktisk din konto registrert og du er logget inn på kontoen din. Men, før du kan kjøpe GSX Techedu er det noen få steg som må fullføres.

Trykk på Fullfør profil slik at du kan oppgi informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste steg er å svare på noen spørsmål om din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer. Dette gjøres for å fullføre din investorprofil. Siste steg er å verifisere din konto slik at den blir sikret. Det gjør du ved å laste opp bilder av ID, adressebevis og betalingsmetodene du vil bruke til å gjøre innskudd og uttak med på eToro.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på kun $200 og kurtasjefri aksjehandel er eToro en løsning som passer veldig bra for nye investorer som vil spare opp penger over tid og lage en aksjeportefølje. Maks innskudd varierer fra $5500 og oppover avhengig av hvilken betalingsmetode du bruker. Vi anbefaler å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly. Med disse metodene får du penger på din eToro-konto med en gang. Du kan bruke bankoverføring, men her kan det ta opptil 5 virkedager før du har penger på konto. Så dersom du vil kjøpe GSX Techedu aksjer med en gang vil denne metoden passe dårlig.

4: Kjøp GSX Techedu aksjer

Når du skal kjøpe GSX Techedu aksjer må du først gå til selskapssiden på eToro. Dit kommer du ved å bruke søkefunksjonen øverst på skjermen og søke etter selskapsnavnet GSX Techedu eller tickeren GSX. Trykk så på søkeresultatet. Nå blir du tatt med til selskapssiden hvor du kan lese innlegg fra forumet, informasjon om selskapet og nøkkeltall, undersøke kursutviklingen eller lage tekniske analyser. For å kjøpe GSX Techedu aksjer trykker du på knappen Handle.

Nå får du frem ordreskjemaet hvor du kan skrive inn summen du vil investere i GSX Techedu eller antall aksjer du vil kjøpe. Når du har gjort dette kan du aktivere din ordre ved å trykke på knappen Åpne handel. Når du gjør dette vil din ordre bli aktivert og lagt ut i markedet. Så lenge børsen er åpen vil ordren din blir fullført med en gang og dine aksjer legges til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen til din GSX Techedu investering.

Teknisk analyse av GSX Techedu aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av GSX Techedu

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

GSX Techedu FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe GSX Techedu aksjer?

GSX Techedu er et kinesisk selskap, men aksjen er ADR notert på Nasdaq i USA. Du kan derfor kjøpe aksjen hos norske nettmeglere og i nettbanker med aksjehandel. Vær obs på at du ofte må betale kurtasje. Eller du kan følge vår fremgangsmåte for å kjøpe GSX Techedu aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge GSX Techedu kurs?

På vår nettside kan du følge GSX Techedu kursutvikling. Vi har også mye nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste resultat. Du kan også se oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book for GSX Techedu aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av GSX Techedu?

Vi følger og analyserer mange selskaper, og GSX Techedu er et av dem. På vår side kan du se oppdaterte tekniske analyser av GSX Techedu aksjen. Du kan også følge vårt kurs i teknisk analyse for nybegynnere og viderekomne dersom du vil lære mer.

Er GSX Techedu aksjer en god investering?

I følge CNN Money er det 2 analytikere som har kjøpsanbefaling på GSX Techedu aksjen, mens 4 har holdanbefaling. 7 analytikere har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for GSX Techedu er $71,54, mens det høyeste kursmålet er $99,13.