Kjøpe HeidelbergCement aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe HeidelbergCement aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe HeidelbergCement aksjer.

HeidelbergCement kursutvikling

HeidelbergCement aksjeselskap

HeidelbergCement fundamental data

Kjøpe HeidelbergCement aksjer uten kurtasje

HeidelbergCement er et tysk sement og byggematerialselskap som ble grunnlagt i 1874. Selskapet har hovedkontor i Heidelberg og er en av verdens største produsenter av sement, betong, pukk og grus. Aksjen til HeidelbergCement er notert på Frankfurt Stock Exchange og går under tickeren HEI.

De fleste norske meglere og banker gir deg tilgang til aksjehandel på europeiske børser, og Frankfurt børsen pleier å være en av disse. Selv om dette er trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse. En av grunnene er at de kan bli dyre siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du HeidelbergCement aksjer – steg for steg

Når du vil begynne med aksjer er det viktig å spre risiko ved å investere i flere forskjellige selskap. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i HeidelbergCement aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe HeidelbergCement aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe HeidelbergCement aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Alphabet aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe HeidelbergCement aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp HeidelbergCement aksjer

For å kjøpe HeidelbergCement aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter HeidelbergCement eller tickeren HEI, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av HeidelbergCement aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i HeidelbergCement vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i HeidelbergCement.

Teknisk analyse av HeidelbergCement aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av HeidelbergCement

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

HeidelbergCement FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe HeidelbergCement aksjer?

HeidelbergCement er notert på Frankfurt børsen og kan derfor kjøpes gjennom norske meglere, men det kan bli dyrt med kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i HeidelbergCement aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge HeidelbergCement kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til HeidelbergCement. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for HeidelbergCement aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av HeidelbergCement kurs?

HeidelbergCement er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av HeidelbergCement på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er HeidelbergCement aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 10 analytikere som anbefaler kjøp av HeidelbergCement, mens 3 har outperform, 6 har hold og 3 har underperform. Gjennomsnittlig kursmål for HeidelbergCement er €87,52, mens det høyeste kursmålet er €115,30.