Kjøpe Heineken aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger tips analyser

Kjøpe Heineken aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Heineken aksjer.

Heineken kursutvikling

Heineken aksjeselskap

Heineken fundamental data

Kjøpe Heineken aksjer uten kurtasje

Heineken NV ble grunnlagt i 1864 og har i dag hovedkontor i Amsterdam. Selskapet eier 165 bryggerier i 70 land og er verdens største bryggeri. Selskapet har i de siste årene vokst med oppkjøp. I 2017 kjøpe Heineken 12 bryggerier av Kirin Company i Brasil. Den største eieren er Heineken Holding som har 50,005 % av selskapet. Aksjen er notert på børsen i Amsterdam med tickeren HEIA.

Blant norske meglere og banker er det kun et lite antall som gir deg tilgang til aksjehandel på Amsterdam Stock Exchange. De få som tilbyr dette tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer, noe som fører til at dette er dyre løsninger. Derfor pleier vi å ikke anbefale disse. En løsning vi derimot kan anbefale er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene i verden.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Heineken aksjer – steg for steg

I Norge har du få muligheter til å investere i bryggeriaksjer, men ser du over landegrensen vil du få mange investeringsmuligheter. Ved å investere i utenlandske aksjer kan du få en bedre risikoprofil på porteføljen din, noe som kan sikre en bedre avkastning over tid. Dermed kan bryggeriaksjer være en god investering. På eToro har du tilgang til 16 børser, og over 2000 aksjer. Altså skal alt ligge til rette for at du kan bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i Heineken aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Heineken aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Heineken aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Tesla aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Heineken aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Heineken aksjer

For å kjøpe Heineken aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Heineken eller tickeren HEIA, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Heineken aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Heineken vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Heineken.

Teknisk analyse av Heineken aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Heineken

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Heineken FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Heineken aksjer?

Det kan være vanskelig å kjøpe Heineken aksjer siden disse er notert på børsen i Amsterdam. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Heineken aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Heineken kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Heineken. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Heineken aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Heineken kurs?

Heineken er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Heineken på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Heineken aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 7 analytikere som har kjøpsanbefaling på Heineken aksjen, mens 3 har overweight, 8 har hold, 3 har underweight og 2 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Heineken er €61,76, mens det høyeste kursmålet er €74,26.