Kjøpe Hexo Corp aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe Hexo Corp aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Hexo Corp aksjer.

Hexo Corp kursutvikling

Hexo Corp aksjeselskap

Hexo Corp fundamental data

Kjøpe Hexo Corp aksjer uten kurtasje

Hexo Corp ble grunnlagt i 2013 og har hovedkontor i Ottawa, Canada. Selskapet er i dag en av de største lisensierte produsentene av cannabis i Canada. Hexo Corp produserer og selger cannabis til både rekreasjonell og medisinsk bruk. Aksjen er notert på Nasdaq Stock Exchange med tickeren HEXO.

Det er vanlig at du får tilgang til handel med amerikanske aksjer hos norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel, men det er også vanlig at du må betale en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det kan dermed bli dyrt å velge disse løsningene, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse selv om de er både trygge og brukervennlige. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Hexo Corp aksjer – steg for steg

Legalisering av marihuana og bruk av cannabis i medisin har åpnet opp for investering i et nytt marked. Cannabis aksjer kan ha en stor oppside, men samtidig er det også høy risiko. Derfor er det viktig å investere i flere forskjellige selskap som driver i ulike bransjer. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer, og dermed ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Repsol aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Hexo Corp aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Hexo Corp aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Hexo Corp aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Hexo Corp aksjer

For å kjøpe Hexo Corp aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Hexo Corp eller tickeren HEXO, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Hexo Corp aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Hexo Corp vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Hexo Corp.

Teknisk analyse av Hexo Corp aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Hexo Corp

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Hexo Corp FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Hexo Corp aksjer?

Hexo Corp er notert på Nasdaq Stock Exchange så du kan kjøpe aksjen gjennom de fleste norske meglere, men det kan bli dyrt. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Hexo Corp aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Hexo Corp kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Hexo Corp. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Hexo Corp aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Hexo Corp kurs?

Hexo Corp er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Hexo Corp på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Hexo Corp aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 3 analytikere som anbefaler å kjøpe Hexo Corp, mens 5 har holdanbefaling og 3 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Hexo Corp er $5,16, mens det høyeste kursmålet for aksjen er $8,00.