Kjøpe H&M Hennes & Mauritz AB aksjer uten kurtasje kursmål anbefaling kursutvikling tips analyser tekniske

Kjøpe H&M Hennes & Mauritz AB aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe H&M Hennes & Mauritz AB aksjer.

H&M Hennes & Mauritz AB kursutvikling

H&M Hennes & Mauritz AB aksjeselskap

H&M Hennes & Mauritz AB fundamental data

Kjøpe H&M Hennes & Mauritz AB aksjer uten kurtasje

H&M Hennes & Mauritz AB ble etablert i Västerås av Erling Persson i 1947. I dag har selskapet hovedkontor i Stockholm, og mer enn 148000 ansatte fordelt på rundt 4000 butikker i 61 land. Aksjen til H&M Hennes & Mauritz AB er notert på Nasdaq Stockholm med tickeren HM-B.

Det er vanlig at du får tilgang til handel med svenske aksjer notert på Stockholm børsen via norske meglere og banker. Selv om dette er trygge og brukervennlige løsninger pleier vi normalt å ikke anbefale disse. En av grunnene er at det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Et godt alternativ kan være eToro som tilbyr kurtasjefri handel på 16 børser med mer enn 2000 aksjer.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du H&M Hennes & Mauritz AB aksjer – steg for steg

Dersom du vurderer å begynne med investering er det viktig å fokusere på å bygge opp en portefølje som består av flere selskap. Dette gjøres for å spre risikoen. På eToro har du som nevnt tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe Hennes & Mauritz aksjer uten kurtasje. Den samme fremgangsmåten kan du også bruke til å investere i andre selskap.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe H&M Hennes & Mauritz AB aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe H&M Hennes & Mauritz AB aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Moët Hennessy Louis Vuitton. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe H&M Hennes & Mauritz AB aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp H&M Hennes & Mauritz AB aksjer

For å kjøpe H&M Hennes & Mauritz AB aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter H&M Hennes & Mauritz AB eller tickeren HM-B, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av H&M Hennes & Mauritz AB aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i H&M Hennes & Mauritz AB vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i H&M Hennes & Mauritz AB.

Teknisk analyse av H&M Hennes & Mauritz AB aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av H&M Hennes & Mauritz AB

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

H&M Hennes & Mauritz AB FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe H&M Hennes & Mauritz AB aksjer?

H&M aksjen er notert på Nasdaq Stockholm. Dermed kan den kjøpes gjennom de fleste norske meglere, men det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i H&M aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge H&M Hennes & Mauritz AB kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til H&M Hennes & Mauritz AB. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for H&M Hennes & Mauritz AB aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av H&M Hennes & Mauritz AB kurs?

H&M Hennes & Mauritz AB er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av H&M Hennes & Mauritz AB på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er H&M Hennes & Mauritz AB aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 13 analytikere som anbefaler å kjøpe Hennes & Mauritz aksjen, mens det er 1 som har overweight, 6 som har hold, 2 som har underweight og 6 som har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for H&M aksjen er 196,13 SEK, mens høyeste kursmål er på 250,00 SEK.