Kjøpe Hochschild Mining aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Hochschild Mining aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Hochschild Mining aksjer.

Hochschild Mining kursutvikling

Hochschild Mining aksjeselskap

Hochschild Mining fundamental data

Kjøpe Hochschild Mining aksjer

Hochschild Mining er et britisk gruveselskap som ble grunnlagt i 1911. Selskapet har hovedkontor i Lima, Peru, og har drift i Nord-, Sør- og Mellom-Amerika. Hochschild Mining fokuserer på produksjon av sølv og gull. Aksjen ble notert på London Stock Exchange i 2006 med tickeren HOC.

Det er ikke vanlig at norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel gir deg tilgang til London børs. De som tilbyr dette tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som gjør at det kan bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse, selv om de har både trygge og brukervennlige løsninger. Markets er et godt alternativ som gir deg tilgang til aksjehandel på 17 børser med en kurtasje på 0,1 %.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Hochschild Mining aksjer – steg for steg

Det er mange som investerer i råvaren gull eller i gull aksjer for å beskytte porteføljen mot økt inflasjon og for å diversifisere risiko. På Markets har du tilgang til aksjehandel på 17 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Hochschild Mining aksjer med en kurtasje på 0,1 %. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Hochschild Mining aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Hochschild Mining aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Hochschild Mining aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Hochschild Mining aksjer

For å kjøpe Hochschild Mining aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Hochschild Mining eller tickeren HOC, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Hochschild Mining aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Hochschild Mining vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Hochschild Mining.

Teknisk analyse av Hochschild Mining aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Hochschild Mining

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Hochschild Mining FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Hochschild Mining aksjer?

Siden Hochschild Mining er notert på børsen i London kan det være vanskelig og dyrt å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Hochschild Mining med 0,1 % kurtasje.

Hvor kan jeg følge Hochschild Mining kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Hochschild Mining. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Hochschild Mining aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Hochschild Mining kurs?

Hochschild Mining er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Hochschild Mining på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Hochschild Mining aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 2 analytikere som anbefaler å kjøpe Hochschild Mining, mens 3 har outperform og 4 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Hochschild Mining er 176,32 GBX, mens det høyeste kursmålet på aksjen er 254,85 GBX.