Kjøpe Holcim aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe Holcim aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Holcim aksjer.

Holcim kursutvikling

Holcim aksjeselskap

Holcim fundamental data

Kjøpe Holcim aksjer uten kurtasje

Holcim ble opprinnelig etablert som LafargeHolcim i 2015 etter at franske Lafarge slo seg sammen med sveitsiske Holcim. I 2021 ble navnet byttet til Holcim. Selskapet har hovedkontor i Zug, Sveits, og aksjen er notert på SIX Swiss Exchange med tickeren HOLN. Selskapet har drift i mer enn 70 land og er en av verdens største produsenter av sement, asfalt og andre byggematerialer.

Blant de norske meglerne og bankene som tilbyr aksjehandel er det kun et lite fåtall som gir deg tilgang til børsen i Zürich. De få som gjør det tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som gjør at det kan bli dyrt å bruke disse. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser
 • Fractional shares

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Holcim aksjer – steg for steg

Et godt tips til aksjehandel for nybegynnere er å spre risiko ved å investere i selskap som driver i ulike bransjer for å spre risiko. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer, noe som betyr at alt ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Holcim aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å investere i andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Holcim aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser
 • Fractional shares

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Holcim aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Holcim aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Holcim aksjer

For å kjøpe Holcim aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Holcim eller tickeren HOLN, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Holcim aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Holcim vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Holcim.

Teknisk analyse av Holcim aksje

No post found

Lag din egen tekniske analyse av Holcim

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Holcim FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Holcim aksjer?

Holcim er notert på SIX Swiss Exchange, og det kan derfor være vanskelig å investere i aksjen gjennom norske meglere. Det kan også bli dyrt. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Holcim aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Holcim kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Holcim. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Holcim aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Holcim kurs?

Holcim er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Holcim på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Holcim aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 11 analytikere som anbefaler å kjøpe Holcim, mens 7 har outperform og 5 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Holcim er 65,12 CHF, mens det høyeste kursmålet for aksjen er 75,00 CHF.

%d bloggere liker dette: