Kjøpe HSBC aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling

Kjøpe HSBC aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe HSBC aksjer.

HSBC kursutvikling

HSBC aksjeselskap

HSBC fundamental data

Kjøpe HSBC aksjer uten kurtasje

HSBC ble grunnlagt i 1865 med navnet The Hongkong and Shanghai Bank. Banken som vi kjenner den i dag ble etablert i 1991 som The Hongkong and Shanghai Bank Corporation. Selskapet har hovedkontor i London, men tilbyr sine bank- og finanstjenester over hele verden. HSBC har rundt 3900 filialer i 65 land og omtrent 38 millioner kunder. Aksjen til HSBC er hovednotert på London Stock Exchange.

Det er bare unntaksvis at norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel gir deg tilgang til London børs, og de få som gjør det tar ofte en høy kurtasje hver gang du skal kjøpe eller selge aksjer. Det gjør at disse løsningene kan bli dyre, og dette er en av grunnene til vi normalt ikke anbefaler disse. Et godt alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du HSBC aksjer – steg for steg

Investering i bank- og finansaksjer er ansett for å være trygge investeringer, i tillegg til at de kan gi beskyttelse mot høyere inflasjon og rente. Dermed passer disse inn i porteføljer hvor du ønsker å spre risiko og få en mer balansert portefølje. Det er også mange av selskapene som utbetaler utbytte, og dermed passer aksjene også for verdiinvestorer. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i HSBC aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe HSBC aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe HSBC aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Goldman Sachs aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe HSBC aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp HSBC aksjer

For å kjøpe HSBC aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter HSBC eller tickeren HSBA, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av HSBC aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i HSBC vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i HSBC.

Teknisk analyse av HSBC aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av HSBC

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

HSBC FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe HSBC aksjer?

Siden HSBC aksjen er notert på børsen i London er det ikke mange norske meglere og banker som lar deg investere i den. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i HSBC aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge HSBC kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til HSBC. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for HSBC aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av HSBCkurs?

HSBC er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av HSBC på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er HSBC aksjer en god investering?

I følge oversikten til Marketbeat er det 1 analytiker som har kjøpsanbefaling på HSBC aksjen, 8 som har holdanbefaling og 3 som har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for HSBC aksjen er 465,90 GBX, høyeste kursmål er 605,00 GBX.