investere Kjøpe Hycroft Mining aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Hycroft Mining aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Hycroft Mining aksjer med lav kurtasje.

Hycroft Mining aksjekurs

Hycroft Mining selskap

Hycroft Mining nøkkeltall

Kjøpe Hycroft Mining aksjer

Hycroft Mining Holding Corporation er et amerikansk gruveselskap som utvinner gull og sølv. Selskapet leter og utvikler gruvefeltet på Hycroft Mine som er lokalisert vest for Winnemucca, Nevada. Selskapet ble kjent etter at AMC investerte i det. Aksjen er notert på Nasdaq Stock Exchange med tickeren HYMC.

De fleste meglere og banker i Norge gir deg tilgang til Nasdaq Stock Exchange. Det betyr at du kan for eksempel kjøpe Hycroft Mining aksjer på Nordnet eller DNB. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men de kan bli dyre siden du må betale høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. Freedom24 er et godt alternativ som gir deg tilgang til handel med aksjer på de viktigste børsene med lav kurtasje.

Freedom24 er en nettmegler som er eid av selskapet Freedom Holdings Corp som er børsnotert på Nasdaq med tickeren FRHC. Nettmegleren har lisens fra Cyprus Securities and Exchange Commission, og i tillegg alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Med en investeringskonto på Freedom24 har du tilgang til børser i Europa, USA og Asia med mer enn 1000000 instrumenter åpne for investering.

freedom24
 • Anbefalt nettmegler
 • Lav kurtasje
 • Aksjer, ETF, obligasjoner
 • Børsnoteringer
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Hycroft Mining aksjer – steg for steg

Gull er regnet for å være en god beskyttelse mot uro i finansmarkedene og mot inflasjon. Hycroft Mining har lite produksjon i dag, og derfor er det høy risiko i aksjen, noe som gjør det viktig å spre investeringene over flere aksjer. På Freedom24 har du tilgang til handel med mer enn 1000000 aksjer, børsnoterte fond, opsjoner og obligasjoner. Det betyr at det aller meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Du kan også delta i børsnoteringer. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Hycroft Mining aksjer med lav kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer på andre børser.

1: Besøk Freedom24

Før du kan kjøpe Hycroft Mining aksjer må du åpne en konto på Freedom24. Du kommer til nettsiden ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Freedom24. Nettsiden er kun tilgjengelig på engelsk. I tillegg til å kunne investere i Hycroft Mining kan du også handle aksjer på flere børser i Europa, USA og Asia. Freedom24 gir også tilgang til børsnoteringer på børser i USA og Europa.

freedom24
 • Anbefalt nettmegler
 • Lav kurtasje
 • Aksjer, ETF, obligasjoner
 • Børsnoteringer
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er kommet til nettsiden kan du starte registreringen ved å trykke på knappen Sign up. Du får nå frem to felt hvor du kan fylle inn din mailadresse og et passord du ønsker å bruke til innloggingen.

På neste steg kan du velge landet du er skattepliktig til og skattenummeret ditt. Dette tilsvarer ditt personnummer. I tillegg må du krysse av for om du skatter til USA, og om du er i familie med en eksponert person som er rapporteringspliktig.

Neste steg går ut på å akseptere regler og vilkår for å bruke tjenesten til Freedom24. Her fyller du også inn ditt telefonnummer slik at du kan få tilsendt link for kontoverifisering.

Verifiser konto

Når du trykker på linken i SMSen du har fått tilsendt kan du ta et bilde av pass eller førerkort for å identifisere deg selv. Deretter må du laste opp et bilde av et adressebevis. Her kan du enten ta et bilde av en faktura som viser adressen din eller laste opp en kontoutskrift.

3: Gjør innskudd

Vil du bruke Freedom24 som en vanlig nettmegler for aksjehandel på den Hycroft Mining børsen kan du gjøre et mindre innskudd fra €10 og oppover. Det er et krav om at du har minst $2000 tilgjengelig som sikkerhet for å kunne delta i børsnoteringer, så dersom du først og fremst ønsker dette må du altså sette inn denne summen. Du vil motta 3 % rente PA for penger som står på din konto (D Account).

Du kan velge å gjøre innskudd med bankkort dersom du vil ha penger på konto med en gang. Det vil komme et gebyr på 2,5 % ved bruk av bankkort. Alternativt kan du bruke bankoverføring, men da kan det ta mellom 1 til 3 virkedager før du har penger på konto. Detaljer for overføringen finner du på din konto når du er logget inn. Minste innskudd er $10 med begge metodene.

4: Kjøp Hycroft Mining aksjer

Når du har fått penger på din konto kan du kjøpe Hycroft Mining aksjer. Gå til Web-terminal og velg US Stock Exchanges. Du kan nå lage en liste med de mest omsatte aksjene eller aksjer som har trendet mest den siste tiden. Scroll deg så ned til du har funnet Hycroft Mining. Du kan også finne aksjen ved å søke etter tickeren HYMC.

Når du har funnet aksjen du ønsker å kjøpe må du starte en Secure Session. Dette gjør du ved å oppgi en kode som sendes til deg på SMS. Oppgi antallet Hycroft Mining aksjer du vil kjøpe og prisen du er villig til å gi. Trykk på Order Settings for å oppgi om du ønsker å bruke gearing, hvor lenge ordren skal vare og for å aktivere handler med et trykk. Du gjennomfører din ordre når du trykker på Buy Stocks. Dine Hycroft Mining aksjer legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen.

freedom24
 • Anbefalt nettmegler
 • Lav kurtasje
 • Aksjer, ETF, obligasjoner
 • Børsnoteringer
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko.

Hvorfor vi anbefaler Freedom24 til å kjøpe aksjer i Hycroft Mining

Freedom24 er en nettmegler som er lite kjent i Norge, men vi tror at dette er noe som kommer til å bli endret. Nettmegleren har en nettside som er enkel å bruke, og i tillegg får du tilgang til et stort antall instrumenter notert på børser i Europa, USA og Asia. Du kan også delta i viktige børsnoteringer. Dette gjør at Freedom24 passer like godt til nybegynnere som skal kjøpe sine første aksjer og erfarne tradere som hedger porteføljen med opsjoner.

 • 1000000 instrumenter
 • Aksjer, ETF, opsjoner, obligasjoner
 • Lav kurtasje
 • Børsnoteringer

Hycroft Mining analyse

Hycroft Mining FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Hycroft Mining aksjer?

Siden Hycroft Mining er notert på Nasdaq Stock Exchange kan det bli dyrt å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Hycroft Mining aksjer med lav kurtasje.

Hvor kan jeg følge Hycroft Mining kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Hycroft Mining. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Hycroft Mining aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Hycroft Mining kurs?

Det er populært å kjøpe aksjer i Hycroft Mining, men det kan være vanskelig å time markedet. På vår side kan du se tekniske analyser av Hycroft Mining for å finne kjøpssignaler eller salgssignaler. Du kan også følge våre kurs i teknisk analyse dersom du vil lage din egen analyse av Hycroft Mining.

Er Hycroft Mining aksjer en god investering?

Pr 17.03.22 er det i følge oversikten til MarketScreener er det 1 analytiker som anbefaler å holde Hycroft Mining. Analytikeren har ikke kursmål for Hycroft Mining.