Kjøpe Iberdrola aksjer uten kurtasje i norge

Kjøpe Iberdrola aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Iberdrola aksjer.

Iberdrola kursutvikling

Iberdrola aksjeselskap

Iberdrola fundamental data

Kjøpe Iberdrola aksjer uten kurtasje

Iberdrola er et spansk selskap som driver med elkraft på fire kontinenter, og er størst når det kommer til elektrisitet fra vindturbiner. Dette har gjort at aksjen er en populær investering, og det er ikke noe som tyder på at det kommer til å snu med det første. Selskapet er hovednotert på Madrid-børsen, og derfor kan aksjen være vanskelig tilgjengelig via norske meglere og nettbanker hvor du kan kjøpe aksjer. Vi foretrekker å bruke eToro til aksjehandel på børsen i Madrid siden disse tilbyr kurtasjefri aksjehandel.

eToro er et seriøst og trygt alternativ til norske meglere og banker. Nettmegleren har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet, og alle innskudd og investeringer i aksjer er forsikret opptil 1 million euro. Minsteinnskuddet er på kun $200 eller i underkant av 2000 kr, noe som betyr at de aller fleste kan begynne med investeringer. Som kunde får du tilgang til kurtasjefri handel mer enn 2000 aksjer på 16 av de viktigste børsene. Du har også gratis realtidskurser og et eget program til tekniske analyser.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Iberdrola aksjer – steg for steg

Med kurtasjefri aksjehandel har eToro naturligvis gjort det godt i vår test av billigste aksjehandel på nett. Spesielt for mindre investorer er det en fordel å slippe kurtasje, siden spread eller forskjellen mellom kjøps- og salgskurs da blir eneste kostnad. Ved å kutte kostnader kan du spare penger som heller kan investeres i Iberdrola aksjen, noe som igjen kan gi deg flere aksjer og høyere avkastning. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer, og fremgangsmåten for å kjøpe Iberdrola aksjer som vi skal gå gjennom her kan også brukes til å kjøpe andre aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan begynne å kjøpe Iberdrola aksjer uten kurtasje på eToro må du åpne en konto. Det betyr at du må besøke nettsiden deres. Du kommer deg dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk, noe som gjør at du får en god brukeropplevelse. Når du er på nettsiden kan du starte registreringen.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Du kan begynne på registreringen ved å trykke på knappen hvor det står Bli med nå. Dette åpner opp et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på din konto. Du kan enten skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller koble din eToro-konto opp mot din Facebook- eller Google-konto og logge inn med disse. Når du har valgt og aktivert innloggingsmetode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Du åpner nå opp et skjema hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter går du videre til å svare på noen spørsmål slik at din kunnskap og erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Helt til slutt anbefaler vi at du verifiserer kontoen din for å øke sikkerheten. Det gjør du ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet er på $200, og siden du ikke betaler kurtasje vil kostnadene ikke bli for høye. Maks innskudd avhenger av hvilken betalingsmetode du bruker, og går fra $5500 og oppover. Vil du kjøpe Iberdrola aksjer med en gang kan du gjøre direkte innskudd med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly. Bankoverføring er også tilgjengelig, men dersom du bruker denne betalingsmetoden kan de gå opptil 5 virkedager før innskuddet er fremme på din eToro-konto.

4: Kjøp Iberdrola aksjer

For å kjøpe Iberdrola aksjer må du bruke ordreskjemaet som finnes på informasjonssiden til selskapet. Du kommer til den ved å enten søke etter Iberdrola eller tickeren IBE, og så trykke på søkeresultatet. På denne siden finner du mye nyttig informasjon og nøkkeltall fra selskapet, kursoversikt og program for tekniske analyser. Du åpner ordreskjemaet ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du enten skrive inn summen du vil investere i Iberdrola eller antallet aksjer du vil ha. Når du har skrevet inn sum eller antall kan du aktivere din ordre ved å trykke på Åpne handel. Så lenge børsen er åpen vil din ordre bli utført med en gang. Dine Iberdrola aksjer legges automatisk til i din protefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen på din investering.

Teknisk analyse av Iberdrola aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Iberdrola

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Iberdrola FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Iberdrola aksjer?

IBE aksjen er notert på børsen i Madrid, noe som betyr at få norske meglere og banker gir deg tilgang. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe Iberdrola aksjer uten kurtasje. Med pengene du sparer kan du dermed kjøpe flere aksjer.

Hvor kan jeg følge Iberdrola kursutvikling?

På vår nettside kan du følge med på Iberdrola kursutvikling. Vi har også samlet nyttig informasjon om selskapet og har oppdaterte nøkkeltall og multipler som EPS, Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Iberdrola kurs?

Iberdrola aksjen er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig vil vi legge ut tekniske analyser av Iberdrola aksjen. Du kan også følge vårt kurs i teknisk analyse om du vil lære å lage dine egne analyser av aksjen.

Er Iberdrola aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 11 analytikere som har kjøpsanbefaling på Iberdrola aksjen, mens 2 har overweight, 11 har hold og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Iberdrola aksjen er €12,30, mens det høyeste kursmålet er på €14,70.