Kjøpe IBM aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger

Kjøpe IBM aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe IBM aksjer.

IBM kursutvikling

IBM aksjeselskap

IBM fundamental data

Kjøpe IBM aksjer uten kurtasje

IBM aksjen er en populær investering, blant annet fordi selskapet ofte utbetaler gode utbytter. Aksjen er ofte en del av Dogs of the Dow som er de 10 beste utbytte aksjene som er en del av Dow Jones Industrial Average indeksen. Aksjen kan kjøpes via de fleste norske nettmeglere og i nettbanker hvor du har tilgang til aksjehandel. Selv om dette er brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse siden du må betale kurtasje. Det kan nemlig bli dyrt. En løsning vi ofte anbefaler er eToro. Dette er et nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene i verden.

eToro er et rimelig alternativ til norske meglere og banker, men det er også et trygt og sikkert alternativ. eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet, videre er alle innskudd og plasseringer i aksjer forsikret opptil 1 million euro. Med et minsteinnskudd på $200 kan de aller fleste begynne med aksjeinvestering på eToro. Som kunde får du også gratis realtidskurser og et eget analyseprogram, noe som gjør dette til et relevant alternativ også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du IBM aksjer – steg for steg

Nettsiden til eToro har et brukervennlig design, så det er veldig enkelt å gjennomføre en aksjehandel. Du får også tilgang til et stort antall investeringer, blant annet mer enn 2000 aksjer og 250 ETF-er. eToro lar deg også kjøpe fractional shares eller deler av aksjer, noe som gjør at investering i aksjer med høy kurs blir tilgjengelig, selv om man ikke har nok penger til å kjøpe en hel aksje. Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares eller andre aksjer er den samme som den metoden vi skal gå gjennom her. Som regel tar det kun noen få minutter fra du besøker nettsiden og til du har åpnet konto og kan kjøpe dine første IBM aksjer uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Det aller første du må gjøre før du kan kjøpe IBM aksjer uten kurtasje er å åpne en konto på eToro. Altså må du besøke nettsiden deres. Du kommer dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk, noe som gir deg en god brukeropplevelse. Nettsiden har også et enkelt design slik at du raskt venner deg til hvordan du bruker den og får oversikt over de ulike funksjonene som er tilgjengelig.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte registreringen ved å trykke på knappen hvor det står Bli med nå. Dette åpner opp et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadresse, eller velge å bruke din Facebook- eller Google-konto til innlogging. Når du har valgt metode og aktivert den er din konto registrert og du er innlogget.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp et skjema hvor du kan skrive inn personalia som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste trinn er å svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om aksjer og investering blir kartlagt. Til slutt bør du sikre kontoen din ved å verifisere den. Det gjør du ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Siden det minste innskuddet er på $200 kan de aller fleste begynne med investeringer, og med kurtasjefri handel, noe som gjør at eToro ofte kommer godt ut i tester om billigste aksjehandel på nett, blir det heller ikke for dyrt. Maks innskudd går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe IBM aksjer uten kurtasje kan du gjøre innskudd med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte overføringer. Du kan også gjøre en bankoverføring, men det kan da ta opptil 5 virkedager før pengene er fremme på din eToro-konto.

4: Kjøp IBM aksjer

Når du skal kjøpe IBM aksjer uten kurtasje må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter tickeren IBM, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. Herfra kan du også trykke deg videre til informasjonssiden til selskapet hvor du finner nøkkeltall og multipler, kursoversikt og analyseprogram.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller antallet hele aksjer du vil ha. Når du har oppgitt sum eller antall kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Så lenge børsen er åpen vil din ordre bli utført umiddelbart. Dine IBM aksjer legges automatisk til i din portefølje hvor du kan følge med på kursutviklingen.

Teknisk analyse av IBM aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av IBM

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

IBM FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe IBM aksjer?

IBM er en amerikansk aksje, så for å kjøpe denne trenger du en megler eller nettbanker som lar deg handle på amerikanske børser. Du kan også følge vår fremgangsmåte for å kjøpe IBM aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge IBM kursutvikling?

På vår nettside kan du følge med på IBM kursutvikling. Vi har også mye nyttig informasjon om selskapet og oppdaterte nøkkeltall og multipler som Price/Sales, Price/Book og Price/Earnings for IBM aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av IBM kurs?

IBM er en populær investering og vi følger med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av IBM aksjen. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære deg å lage dine egne tekniske analyser av IBM eller andre aksjer.

Er IBM aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal har 5 analytikere kjøpsanbefaling, mens 9 har hold, 1 har underweight og 2 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for IBM er $145,43, mens det høyeste kursmålet er $185,00.