Kjøpe Icahn Enterprises aksjer uten kurtasje

Kjøpe Icahn Enterprises aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Icahn Enterprises aksjer.

Icahn Enterprises kursutvikling

Icahn Enterprises aksjeselskap

Icahn Enterprises fundamental data

Kjøpe Icahn Enterprises aksjer uten kurtasje

Carl Icahn er regnet som en av verdens beste investorer, og derfor er det populært å følge med på kjøp og salg som blir gjennomført av Icahn Enterprises. Mange bruker Sec filings som børsmeldinger som er like verdifulle som inside kjøp og inside salg. En enklere måte å følge investeringene til Icahn er ved å kjøpe Icahn Enterprises aksjer. Dette er nemlig investeringsselskapet hvor Icahn eier 95 %, og hvor de fleste handlene blir gjort. Du kan kjøpe aksjen hos norske nettmeglere og i nettbanker hvor du kan kjøpe utenlandske aksjer, men da må du betale kurtasje. Følger du derimot vår fremgangsmåte betaler du kun spread, og kan derfor spare noen penger som du heller kan investere.

Vi pleier å kjøpe utenlandske aksjer gjennom eToro, nettopp fordi vi da slipper å betale kurtasje. eToro har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet, og i tillegg er alle innskudd forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro en seriøs og trygg nettmegler som kan måle seg mot de fleste norske løsningene. Minste innskudd er $200, og dermed kan de aller fleste komme i gang med aksjeinvesteringer på eToro. Som kunde får du realtidskurser og program for teknisk analyse, så også erfarne investorer vil bli fornøyde med denne løsningen.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Icahn Enterprises aksjer – steg for steg

For nye investorer som vil begynne med investeringer blir norske nettmeglere ofte for dyre. Som regel summen som skal investeres ganske lav, og skal du kjøpe aksjer i flere forskjellige selskaper for å få en godt diversifisert portefølje må du fort betale noen hundrelapper i kurtasje. Ved å bruke eToro betaler du kun spread som er forskjellen mellom kjøps- og salgskurs, og ingen kurtasje. Spesielt vil dette være gunstig for mindre investorer ved at man får lavere kostnader og beholder mer penger som heller kan brukes til å kjøpe aksjer i Icahn Enterprises eller andre selskaper.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Icahn Enterprises aksjer uten kurtasje må du registrere deg på eToro, noe som kun tar noen få minutter. Du kommer til nettsiden ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro på. Nettsiden er oversatt til norsk, og med norsk kundeservice slipper du språkproblemer.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du begynne på selve kontoregistreringen. Denne starter du ved å trykke på knappen Bli med nå for å få frem skjemaet du må fylle ut med brukernavn, passord og mailadresse. Alternativt kan du også velge innlogging med din Facebook- eller Google-konto. Når dette er gjort er din konto registrert og du er innlogget. Men, det er noen småting du må fullføre før du kan kjøpe Icahn Enterprises aksjer.

Trykk på Fullfør profil for å få frem skjemaet hvor du kan fylle inn navn, fødselsdato, adresse og telefonummer. Deretter må du svare på noen spørsmål om din erfaring med investeringer og aksjehandel for å fullføre din investorprofil. Helt til slutt kan du laste opp bilder av ID, en regning eller bankutskrift som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke. Dette gjøres for å sikre at ingen misbruker din identitet på nett.

3: Gjør innskudd

Med et minste innskudd på kun $200 og ingen kurtasje er eToro en god løsning for nye investorer som vil kjøpe sine første aksjer. Maks innskudd varierer fra $5500 og oppover for de forskjellige betalingsmetodene du kan bruke. Når du skal gjøre innskudd kan du velge mellom VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Med alle metodene, bortsett fra bankoverføring, får du penger direkte på konto slik at du kan kjøpe Icahn Enterprises aksjer med en gang. Minste handelsbeløp er $50, så du kan også investere i andre aksjer, selv med et lite innskudd.

4: Kjøp Icahn Enterprises aksjer

Når du skal kjøpe Icahn Enterprises aksjer må du først til selskapssiden på eToro. Den finner du frem til ved å bruke søkefunksjonen som er øverst på skjermen. Her kan du skrive inn tickeren IEP eller selskapsnavnet Icahn Enterprises. Trykk så på søkeresultatet for å bli tatt med til selskapssiden hvor du kan lese innlegg om aksjen fra forumet eller se mer informasjon og nøkkeltall fra selskapet. Du kan også se kursutvikling og lage tekniske analyser på denne siden. Vil du kjøpe Icahn Enterprises aksjer trykker du på knappen hvor det står Handle.

Når du trykker på knappen Handle får du frem ordreskjemaet hvor du enten kan skrive inn summen du vil investere i Icahn Enterprises eller antallet aksjer du vil kjøpe. Når du har lagt inn denne informasjonen kan du trykke på Åpne handel for å legge ordren din ut i markedet. Så lenge børsen er åpen vil ordren din bli gjennomført med en gang. Aksjene dine blir automatisk lagt til din konto på eToro slik at du kan følge med på kursutviklingen til dine Icahn Enterprises aksjer.

Teknisk analyse av Icahn Enterprises aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Icahn Enterprises

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Icahn Enterprises FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Icahn Enterprises aksjer?

Selskapet til Carl Icahn er notert på den amerikanske børsen, så du kan kjøpe Icahn Enterprise aksjer hos nettmeglere og i nettbanker som tilbyr aksjehandel med utenlandske aksjer. Vi viser deg hvordan du kan kjøpe Icahn Enterprise aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Icahn Enterprises kurs?

På vår nettside kan du følge med på Icahn Enterprise kursutvikling. Her finner du også info om selskapet og de nøkkeltall fra de seneste resultatene. I tillegg har vi oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book for Icahn Enterprises aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Icahn Enterprises?

Det er populært å investere i selskapet til Carl Icahn, og dette er en aksje vi følger med på. På vår side kan du se oppdaterte tekniske analyser av Icahn Enterprises aksjen. Du kan også prøve programmet vi bruker. Vi har også kurs i teknisk analyse for nybegynnere.

Er Icahn Enterprises aksjer en god investering?

For øyeblikket er det kun en analytiker som følger Icahn Enterprise aksjen i følge Wall Street Journal. Denne analytikeren har et kursmål på $70 og en kjøpsanbefaling. Slår dette til kan en investering i Icahn Enterprise aksjen gi god avkastning fremover.