Kjøpe IG Group aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger

Kjøpe IG Group aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe IG Group aksjer.

IG Group kursutvikling

IG Group aksjeselskap

IG Group fundamental data

Kjøpe IG Group aksjer uten kurtasje

I 1974 startet Stuart Wheeler IG Index som lot tradere handle gullprisen som en indeks fremfor en råvare ved å tilby spread betting. I forbindelse med noteringen på London Stock Exchange i 2001 byttet selskapet navn til IG Group. Tickeren til selskapet er IGG. Nettmegleren tilbyr CFD trading på aksjer, valuta, indekser, råvarer, kryptovaluta og futures. IG er også tilgjengelig for norske tradere.

Blant de norske meglerne og bankene er det kun noen få som gir deg tilgang til London børs, og de få som gjør det tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Siden dette kan bli dyrt pleier vi normalt ikke anbefale disse løsningene. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 av de viktigste børsene.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du IG Group aksjer – steg for steg

I perioder hvor den økonomiske utviklingen går godt, eller det er høykonjunktur, vil ofte nettmegler aksjer kunne gi god avkastning. Grunnen til dette er at perioder med høy økonomisk vekst vil ofte aksjemarkedet gi god avkastning, noe som igjen får flere til å investere. I perioder med svak vekst vil derimot børsen kunne gi dårligere avkastning, noe som igjen fører til lavere interesse for investering, og lavere inntekter for nettmeglere som IG Group. Dette gjør at det er viktig å spre risiko ved å også investere i selskap som driver i andre sektorer og bransjer. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe IG Group aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe IG Group aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe IG Group aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Goldman Sachs aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe IG Group aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp IG Group aksjer

For å kjøpe IG Group aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter IG Group eller tickeren IGG, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av IG Group aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i IG Group vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i IG Group.

Teknisk analyse av IG Group aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av IG Group

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

IG Group FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe IG Group aksjer?

IG Group er notert på London Stock Exchange, og det kan derfor være vanskelig å investere i aksjen via norske meglere og banker. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe IG Group aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge IG Group kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til IG Group. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for IG Group aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av IG Group kurs?

IG Group er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av IG Group på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er IG Group aksjer en god investering?

I følge oversikten til TipRanks er det 4 analytikere som har kjøpsanbefaling på IG Group aksjen. Gjennomsnittlig kursmål for IG Group aksjen er 1101,75 GBX, mens det høyeste kursmålet er på 1185,00 GBX.