Kjøpe IGO aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe IGO aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe IGO aksjer.

IGO kursutvikling

IGO aksjeselskap

IGO fundamental data

Kjøpe IGO aksjer

IGO Limited er et australsk gruveselskap som utvinner lithium. Selskapet ble grunnlagt i 2000 og har hovedkontor i Perth. Aksjen til IGO er notert på Australian Stock Exchange med tickeren IGO.

Blant norske meglere og banker er det kun noen få som gir deg tilgang til Australian Stock Exchange, og disse tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det kan bli dyrt, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene selv om de er både trygge og brukervennlige. Markets er et godt alternativ som gir deg tilgang til aksjehandel på 17 børser med kurtasje på 0,1 %.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du IGO aksjer – steg for steg

Etterspørselen etter lithium er sterk, og ettersom vi får flere grønne energikilder er det forventet at den vil øke. For lithium aksjer og IGO kan det være godt nytt siden det vil kunne gi økte inntekter og høyere aksjekurser. Likevel vil det være viktig å spre risiko ved å også investere i selskap som driver i andre bransjer. På Markets har du tilgang til 17 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i IGO aksjer med 0,1 % kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe IGO aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe IGO aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe IGO aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp IGO aksjer

For å kjøpe IGO aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter IGO eller tickeren IGO, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av IGO aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i IGO vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i IGO.

Teknisk analyse av IGO aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av IGO

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

IGO FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe IGO aksjer?

Siden IGO er notert på Australian Stock Exchange kan det bli vanskelig og dyrt å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i IGO aksjer med en kurtasje på 0,1 %.

Hvor kan jeg følge IGO kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til IGO. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for IGO aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av IGO kurs?

IGO er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av IGO på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er IGO aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 6 analytikere som anbefaler å kjøpe IGO, mens 2 har outperform, 2 har hold og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for IGO er AU$11,94, mens det høyeste kursmålet er på AU$16,30.