Kjøpe Impala Platinum aksjer med CFD investere kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Impala Platinum aksjer med CFD

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Impala Platinum aksjer.

Impala Platinum kursutvikling

Impala Platinum aksjeselskap

Impala Platinum fundamental data

Kjøpe Impala Platinum aksjer

Impala Platinum er et sørafrikansk holdingselskap som eier flere ulike selskap som driver med utvinning av platinum, kobber, nikkel og kobolt. Driften til selskapene forgår i Sør-Afrika, Zimbabwe og Canada. Selskapet ble etablert i 1966 og har hovedkontor i Johannesburg, mens aksjen er notert på Johannesburg Stock Exchange.

Dersom du ønsker i investere i emerging markets gjennom norske meglere og banker vil du som regel ha fond eller ETF som eneste alternativ. Listen over meglere og banker i Norge som gir deg tilgang til for eksempel Johannesburg Stock Exchange er nemlig kort. Markets er et godt alternativ som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med CFD på aksjer notert på den sørafrikanske børsen og 19 andre. Du kan også investere i aksjer med lav kurtasje notert på 17 børser.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Impala Platinum aksjer – steg for steg

Råvarer som platinum er sykliske, og Impala Platinum har tilhørighet i et emerging market. Det betyr at det kan være stor oppside i aksjen, men samtidig er det også høy risiko. Derfor er det viktig å også investere i selskap som driver i andre sektorer. På Markets har du tilgang til kurtasjefri handel med CFD på aksjer som er notert på 20 børser, i tillegg til aksjehandel med lav kurtasje på 17 børser. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe CFD på Impala Platinum aksjer. Samme metode kan du også bruke til å investere i aksjer eller kjøpe CFD på andre aksjer.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Impala Platinum aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Impala Platinum aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Impala Platinum aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Impala Platinum aksjer

For å kjøpe Impala Platinum aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Impala Platinum eller tickeren IMP, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Impala Platinum aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Impala Platinum vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Impala Platinum.

Teknisk analyse av Impala Platinum aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Impala Platinum

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Impala Platinum FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Impala Platinum aksjer?

Impala Platinum er notert på Johannesburg Stock Exchange og det kan derfor være vanskelig å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe CFD på Impala Platinum aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Impala Platinum kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Impala Platinum. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Impala Platinum aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Impala Platinum kurs?

Impala Platinum er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Impala Platinum på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Impala Platinum aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 4 analytikere som anbefaler å kjøpe Impala Platinum, mens 1 har outperform, 1 har hold og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Impala Platinum er 265,00 ZAR, mens det høyeste kursmålet er på 317,00 ZAR.