investere Kjøpe Industrial and Commercial Bank of China aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Industrial and Commercial Bank of China aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Industrial and Commercial Bank of China aksjer.

Industrial and Commercial Bank of China kursutvikling

Industrial and Commercial Bank of China aksjeselskap

Industrial and Commercial Bank of China fundamental data

Kjøpe Industrial and Commercial Bank of China aksjer uten kurtasje

Industrial and Commercial Bank of China eller ICBC ble etablert i 1984 og er en statseid kommersiell bank. Banken har hovedkontor i Beijing og er notert på Hong Kong Stock Exchange med tickeren 1398. ICBC er en av verdens største, og har mer enn 2,5 millioner selskaper som kunder, i tillegg til over 150 millioner privatkunder. Banken har drift i flere land, blant annet Russland, Spania, USA, Argentina og Dubai.

Blant norske meglere og banker som gir deg tilgang til aksjehandel er det svært få som lar deg kjøpe aksjer på børsen i Hong Kong. De få som gjør det tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det kan dermed bli dyrt å velge disse løsningene, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. eToro gir deg tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser, og kan derfor være et godt alternativ.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Industrial and Commercial Bank of China aksjer – steg for steg

Kina er en fremvoksende økonomi, og for å få eksponering mot denne kan kinesiske banker som ICBC være et bra alternativ. Bank og finans er syklisk, så aksjekursen påvirkes av makroøkonomiske forhold. Samtidig vil det være viktig å spre risiko. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer notert på 16 børser. Det betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Industrial and Commercial Bank of China aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Industrial and Commercial Bank of China aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Industrial and Commercial Bank of China aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Industrial and Commercial Bank of China aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Industrial and Commercial Bank of China aksjer

For å kjøpe ICBC aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Industrial and Commercial Bank of China eller tickeren 1398, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Industrial and Commercial Bank of China aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Industrial and Commercial Bank of China vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Industrial and Commercial Bank of China.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Hvorfor vi anbefaler eToro til å investere i Industrial and Commercial Bank of China aksjer

eToro er en markedsplass for trading med CFD, men tilbyr også kurtasjefri aksjehandel. Med en lav spread kommer eToro bra ut i tester av billigste aksjehandel. En annen viktig fordel med eToro er at du får tilgang til mange børser som norske meglere og banker ikke gir deg tilgang til. På eToro har du tilgang til handel med mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser.

Når du registrerer deg som bruker får du tilgang til et eget aksjeforum hvor du kan diskutere med andre investorer og tradere. eToro gir deg også tilgang til analyser på utvalgte selskap, noe som kan være til hjelp når du skal gjøre investeringsbeslutninger.

 • 2000 aksjer på 16 børser
 • Aksjeforum
 • Program for teknisk analyse
 • Analyser på utvalgte aksjer

Teknisk analyse av Industrial and Commercial Bank of China aksje

Følg våre kurs og lær teknisk analyse slik at du kan finne kjøpssignaler og salgssignaler på charts for aksjekurser og indekser. Her kan du også lese mer om de tekniske indikatorene vi bruker i våre tekniske analyser av Industrial and Commercial Bank of China aksjer slik at du kan lære å tolke signalene disse gir. (Sidene åpnes i ny fane slik at du enkelt kan komme tilbake til den tekniske analysen av ICBC aksjer):

Lag din egen tekniske analyse av Industrial and Commercial Bank of China

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Industrial and Commercial Bank of China FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Industrial and Commercial Bank of China aksjer?

Siden ICBC er notert på Hong Kong Stock Exchange kan det bli vanskelig og dyrt å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Industrial and Commercial Bank of China aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Industrial and Commercial Bank of China kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Industrial and Commercial Bank of China. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Industrial and Commercial Bank of China aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Industrial and Commercial Bank of China kurs?

Industrial and Commercial Bank of China er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Industrial and Commercial Bank of China på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er ICBC aksjer en god investering?

Pr 04.03.22 er det i følge MarketScreener 11 analytikere som anbefaler å kjøpe aksjer i Industrial and Commercial Bank of China, mens 8 har outperform og 2 har hold. Gjennomsnittlig kursmål for ICBC er 5,02 CNY, mens det høyeste kursmålet er på 6,15 CNY.