Kjøpe ING aksjer uten kurtasje nederlandske banker kursmål kursutvikling tekniske analyser tips anbefalinger

Kjøpe ING aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe ING aksjer.

ING kursutvikling

ING aksjeselskap

ING fundamental data

Kjøpe ING aksjer uten kurtasje

ING er en forkortelse for Internationale Nederlanden Groep. Finanskonsernet ble etablert i 1991 og er i dag verdens største bank-, forsikring- og finanskonsern. Selskapet har hovedkontor i Amsterdam og er tilstede i 45 land. Aksjen til ING er notert på Amsterdam Stock Exchange med tickeren INGA.

Det er kun få norske meglere og banker som gir deg tilgang til Amsterdam Stock Exchange slik at du kan kjøpe nederlandske aksjer. De få som gjør det tar også en høy kurtasje når du kjøper og selger aksjer, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du ING aksjer – steg for steg

Investeringer i finansaksjer er ansett for å være trygge investeringer, men det er fortsatt viktig å spre risiko, både over sektorer og geografiske områder. Med tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser ligger alt til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje på eToro. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe aksjer i den nederlandske banken ING uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer uten kurtasje. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe ING aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe ING aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Goldman Sachs. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe ING aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp ING aksjer

For å kjøpe ING aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter ING eller tickeren INGA, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av ING aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i ING vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i ING.

Teknisk analyse av ING aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av ING

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

ING FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe ING aksjer?

For å kunne investere i ING aksjer må du ha tilgang til den nederlandske børsen i Amsterdam. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe ING aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge ING kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til ING. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for ING aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av ING kurs?

ING er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av ING på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er ING aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 15 analytikere som har kjøpsanbefaling på ING aksjen, mens det er 1 som har overweight, 3 har hold, 1 har underweight og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for ING aksjen er €12,88, mens det høyeste kursmålet er €14,40.