Kjøpe Innovative Industrial Properties aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe Innovative Industrial Properties aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Innovative Industrial Properties aksjer.

Innovative Industrial Properties kursutvikling

Innovative Industrial Properties aksjeselskap

Innovative Industrial Properties fundamental data

Kjøpe Innovative Industrial Properties aksjer uten kurtasje

Innovative Industrial Properties er en amerikansk Real Estate Investment Trust som eier og leier ut lokaler til produsenter av cannabis. Selskapet ble grunnlagt i 2016 og har hovedkontor i California. Aksjen er notert på New York Stock Exchange med tickeren IIPR.

De fleste norske meglere gir deg tilgang til de amerikanske børsene, slik at du kan investere i cannabis aksjer og selskap som leverer varer og tjenester til disse. Norske meglere har trygge og brukervennlige løsninger, men tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Dermed kan det bli dyrt, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Innovative Industrial Properties aksjer – steg for steg

Innovative Industrial Properties er en Real Estate Investment Trust som leier ut lokaler til produksjon av cannabis, noe som er en vekstnæring. Det kan sikre høy avkastning, men det er også risiko forbundet med denne typen investeringer. Dermed er det viktig å spre risiko ved å også kjøpe aksjer i selskaper som driver i andre bransjer. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Innovative Industrial Properties aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Innovative Industrial Properties aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Innovative Industrial Properties aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Alphabet. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Innovative Industrial Properties aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Innovative Industrial Properties aksjer

For å kjøpe Innovative Industrial Properties aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Innovative Industrial Properties eller tickeren IIPR, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Innovative Industrial Properties aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Innovative Industrial Properties vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Innovative Industrial Properties.

Teknisk analyse av Innovative Industrial Properties aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Innovative Industrial Properties

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Innovative Industrial Properties FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Innovative Industrial Properties aksjer?

Innovative Industrial Properties er notert på New York Stock Exchange, noe som betyr at du kan kjøpe aksjen gjennom norske meglere, men det kan bli dyrt. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe Innovative Industrial Properties aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Innovative Industrial Properties kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Innovative Industrial Properties. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Innovative Industrial Properties aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Innovative Industrial Properties kurs?

Innovative Industrial Properties er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Innovative Industrial Properties på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Innovative Industrial Properties aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 6 analytikere som anbefaler kjøp av Innovative Industrial Properties, mens 2 har holdanbefaling på aksjen. Gjennomsnittlig kursmål for Innovative Industrial Properties er $264,86, mens det høyeste kursmålet på aksjen er $299,00.