Kjøpe Investor AB aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kurs

Kjøpe Investor AB aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Investor AB aksjer.

Investor AB kursutvikling

Investor AB aksjeselskap

Investor AB fundamental data

Kjøpe Investor AB aksjer uten kurtasje

Investor AB er et svensk investeringsselskap som ble grunnlagt av Wallenberg-familien i 1916. Fortsatt er det Wallenberg-familien som har kontrollen over selskapet. Selskapet har hovedkontor i Stockholm, og fokuserer på investeringer i svenske selskap som majoritetseiere. Aksjen omsettes på Nasdaq Stockholm som både Investor AB A-aksje og B-aksje. Forskjellen mellom disse er hvor stor stemmerett de gir på generalforsamlingen.

Det er vanlig at norske banker og meglere gir tilgang til handel med svenske aksjer på Nasdaq Stockholm. Dette er i stor grad trygge og brukervennlige løsninger, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer kan det bli dyrt å bruke disse. Dette er en av grunnene til at vi heller anbefaler eToro som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Investor AB aksjer – steg for steg

Investor AB er et investeringsselskap som har flere likhetstrekk med aktivt forvaltede fond eller ETF. Dette gjør at du får en viss grad av diversifisering siden selskapet har eiendeler i flere aksjeselskap. Likevel kan det være en fordel å spre investeringene ved å også investere i andre aksjer. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer på 16 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe Investor AB aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å investere i andre aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Investor AB aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Investor AB aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle begynne med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Investor AB aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Investor AB aksjer

For å kjøpe Investor AB aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Investor AB eller tickeren INVE-A eller INVE-B avhengig av om du ønsker A-aksjer eller B-aksjer, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Investor AB aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Investor AB vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Investor AB.

Teknisk analyse av Investor AB aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Investor AB

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Investor AB FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Investor AB aksjer?

Både A- og B-aksjene til Investor AB er notert på Nasdaq Stockholm, noe som betyr at du kan kjøpe aksjene gjennom norske meglere. Dette kan bli dyrt siden du må betale kurtasje. På vår side viser vi deg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe Investor AB aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Investor AB kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Investor AB. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Investor AB aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Investor AB kurs?

Investor AB er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Investor AB på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Investor AB aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 2 analytikere som har kjøpsanbefaling på Investor AB, mens 4 analytikere har holdanbefaling og 2 har underweight. Gjennomsnittlig kursmål for Investor AB er 219,91 SEK, mens det høyeste kursmålet for aksjen er på 242,34 SEK.

Hva er forskjellen på Investor AB A-aksjer og Investor AB B-aksjer?

Forskjellen mellom A- og B-aksjer i Investor AB er at som eier av en enkelt A-aksje har du 1 stemme på generalforsamlingen. Som eier av en enkelt B-aksje har du derimot bare 1/10-dels stemme på generalforsamlingen.