kjøpe irobot aksjer uten kurtasje kursmål anbefaling tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe iRobot aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe iRobot aksjer.

iRobot kursutvikling

iRobot aksjeselskap

iRobot fundamental data

Kjøpe iRobot aksjer uten kurtasje

iRobot er et selskap som fokuserer på forbrukerroboter, og er kanskje mest kjent for sine robotstøvsugere. Produktene fra selskapet er etterspurte, og selskapet scorer høyt på ESG mål. Sammen med andre ESG aksjer har iRobot aksjen gitt god avkastning til aksjonærene, og er derfor en populær investering. Aksjen er notert på Nasdaq og kan derfor kjøpes gjennom de aller fleste norske meglere og banker. Vi pleier ikke å anbefale disse metodene siden du da må betale kurtasje, noe som kan bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene.

eToro har mer enn rimelig aksjehandel uten kurtasje og stort utvalg. Dette er også et trygt og sikkert alternativ til de norske meglerne og bankene. eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Videre er alle innskudd og plasseringer i aksjer forsikret opptil 1 million euro. Med et minsteinnskudd på $200 passer eToro spesielt godt for nybegynnere som vil kjøpe sine første aksjer, og med gratis realtidskurser og teknisk analyseprogram kan også mer erfarne tradere og investorer blir fornøyde med denne løsningen.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du iRobot aksjer – steg for steg

Med et lite minsteinnskudd, kurtasjefri aksjehandel og mulighet til å kjøpe fractional shares er eToro et veldig godt alternativ til de som vil begynne med aksjer. Fractional shares er deler av aksjer, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe en hel aksje. For eksempel kan du kjøpe deler av en Google aksje fra $50 og oppover, noe som betyr at flere kan investere i Google aksjen som har en kurs på over $2000. Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares er den samme som for å kjøpe iRobot aksjer som vi skal gå gjennom her. Som regel tar det kun noen få minutter fra du starter på registreringen av konto til du kan kjøpe dine første aksjer uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe iRobot aksjer uten kurtasje på eToro må du registrere deg som bruker. Det er gratis å åpne konto. For å komme til nettsiden kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk, noe som betyr at du får en god brukeropplevelse. Nettsiden har også et enkelt og brukervennlig design slik at du ikke trenger å bruke mye tid på å venne deg til siden.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte registreringen ved å trykke på Bli med nå. Nå får du frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på din konto. Du kan lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for innlogging. Etter at du har valgt metode og aktivert den er din konto registrert og du er logget inn.

Du kan nå gå videre ved å trykke på Fullfør profil slik at du får frem skjemaet hvor du kan fylle inn personalia som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din kunnskap og erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Til slutt bør du verifisere din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet du kan gjøre er som nevnt $200, og dermed kan de aller fleste begynne med investeringer. Maks innskudd går fra $5500 og oppover, og avhenger av hvilken betalingsmetode du bruker. Vil du komme raskt i gang med å kjøpe iRobot aksjer uten kurtasje kan du gjøre innskudd med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte overføringer.

4: Kjøp iRobot aksjer

For å legge inn kjøpsordre på iRobot aksjer må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter iRobot eller tickeren IRBT, og så trykke på Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke deg videre til selskapssiden hvor du finner informasjon og nøkkeltall fra selskapet, kursoversikt og programmet som brukes til teknisk analyse.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller antallet hele aksjer du vil kjøpe. Etter at du har oppgitt sum eller antall kan du aktivere din ordre ved å trykke på Åpne handel. Dersom børsen aksjen er notert på er åpen vil din ordre bli utført umiddelbart. Dine iRobot aksjer legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutvikling og avkastning.

Teknisk analyse av iRobot aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av iRobot

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

iRobot FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe iRobot aksjer?

Du kan kjøpe iRobot aksjen via de fleste norske meglere og banker siden aksjen er notert på Nasdaq i USA, men da må du betale kurtasje. Vi viser deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe iRobot aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge iRobot kursutvikling?

Du kan se iRobot kursutvikling på vår side. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra selskapet. Du kan også se oppdaterte multipler som Price/Sales, Price/Book og Price/Earnings for iRobot aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av iRobot kurs?

iRobot er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av iRobot på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er iRobot aksjer en god investering?

I oversikten fra Wall Street Journal er det 2 analytikere som har kjøpsanbefaling på iRobot aksjen, mens 5 har hold og 1 har underweight. Gjennomsnittlig kursmål for iRobot er $125,80, mens det høyeste kursmålet er $150,00.