Kjøpe JD.com aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger analyser tips

Kjøpe JD.com aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe JD.com aksjer.

JD.com kursutvikling

JD.com aksjeselskap

JD.com fundamental data

Kjøpe JD.com aksjer uten kurtasje

JD.com ble grunnlagt i 1998 av Liu Qiangdong, på den tiden gikk selskapet under navnet 360buy. I dag kalles selskapet ofte for Jīngdōng, og har hovedkontor i Bejing. JD.com er sammen med TMall som er eid av Alibaba de to store netthandelene i Kina. JD.com har investert stort i teknologi, og blant annet roboter og droner for levering av varer til kunder. Nettverket av droner for levering er det største i verden. JD.com er notert på Hong Kong Stock Exchange med tickeren 9618.

Det er kun et lite fåtall av de norske meglerne og bankene som tilbyr aksjehandel på Hong Kong børsen, og de som gjør det tar ofte en høy kurtasje når du kjøper eller selger aksjer. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Et godt alternativ som kan gi lavere kostnader er eToro som tilbyr kurtasjefri handel på 16 av de viktigste børsene i verden. Her kan du også investere i JD.com aksjer.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du JD.com aksjer – steg for steg

Netthandel er en bransje som er i stor vekst, og det er mange som forventer at dette skal fortsette. Samtidig er det stor konkurranse, noe som gjør at det er høy risiko å investere i netthandelaksjer. Derfor er det viktig å spre investeringene over flere selskaper, og gjerne ulike sektorer og geografiske områder. Med tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser har du gode muligheter til å bygge opp en godt diversifisert portefølje gjennom eToro. Her går vi gjennom fremgangsmåten for å investere i JD.com aksjer uten kurtasje. Samme metode kan også bruker til å kjøpe andre aksjer uten kurtasje. Normalt trengs det bare noen få minutter på å komme i gang med investeringer på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe JD.com aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe JD.com aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Shopify eller Amazon. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe JD.com aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp JD.com aksjer

For å kjøpe JD.com aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter JD.com eller tickeren 9618, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av JD.com aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i JD.com vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i JD.com.

Teknisk analyse av JD.com aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av JD.com

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

JD.com FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe JD.com aksjer?

JD.com aksjen er notert på Hong Kong Stock Exchange og kan derfor være vanskelig å kjøpe gjennom norske meglere og banker. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i JD.com aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge JD.com kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til JD.com. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for JD.com aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av JD.com kurs?

JD.com er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av JD.com på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er JD.com aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 37 analytikere som har kjøpsanbefaling på JD.com aksjen, mens 7 har overweight, 2 har hold og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for JD.com er HK$596,25, mens det høyeste kursmålet er HK$811,28.