Kjøpe JetBlue Airways aksjer aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe JetBlue Airways aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe JetBlue Airways aksjer.

JetBlue Airways kursutvikling

JetBlue Airways aksjeselskap

JetBlue Airways fundamental data

Kjøpe JetBlue Airways aksjer uten kurtasje

JetBlue Airways er et amerikansk lavprisflyselskap som ble grunnlagt i 1999. Selskapet har hovedkontor i New York, og aksjen er notert på Nasdaq Stock Exchange med tickeren JBLU. Flyselskapet tilbyr innenriks flyreiser, i tillegg til flyreiser til Aruba, Bahamas, Bermuda og Den dominikanske republikk.

De fleste norske meglere gir deg tilgang til aksjehandel på Nasdaq, og dette gjelder også for banker som tilbyr aksjehandel. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men vi pleier ikke å anbefale disse siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som kan bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du JetBlue Airways aksjer – steg for steg

At en aksje er syklisk betyr at aksjekursen i stor grad påvirkes av makroøkonomiske forhold, og dette gjelder for flyaksjer som JetBlue Airways. På grunn av dette er det viktig å spre risiko ved å også investere i selskap som driver i andre bransjer. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i JetBlue Airways aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe JetBlue Airways aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe JetBlue Airways aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe JetBlue Airways aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp JetBlue Airways aksjer

For å kjøpe JetBlue Airways aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter JetBlue Airways eller tickeren JBLU, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av JetBlue Airways aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i JetBlue Airways vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i JetBlue Airways aksjer.

Teknisk analyse av JetBlue Airways aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av JetBlue Airways

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

JetBlue Airways FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe JetBlue Airways aksjer?

Du kan kjøpe JetBlue Airways aksjer gjennom de fleste meglere, men ofte må du betale en høy kurtasje når du kjøper og selger aksjer. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe JetBlue Airways aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge JetBlue Airways kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til JetBlue Airways aksjer. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for JetBlue Airways aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av JetBlue Airways kurs?

JetBlue Airways er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av JetBlue Airways på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er JetBlue Airways aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 7 analytikere som anbefaler kjøp av JetBlue Airways, mens 1 har overweight, 7 har hold og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for JetBlue Airways er $20,00, mens det høyeste kursmålet er på $28,00.