Kjøpe JinkoSolar aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe JinkoSolar aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe JinkoSolar aksjer.

JinkoSolar kursutvikling

JinkoSolar aksjeselskap

JinkoSolar fundamental data

Kjøpe JinkoSolar aksjer

JinkoSolar ble grunnlagt i 2006 og er i dag verdens største produsent av solcellepaneler. Selskapet har hovedkontor i Shanghai, mens aksjen er ADR notert på New York Stock Exchange med tickeren JKS. JinkoSolar leverer solcellepanel til både solenergiprodusenter og private. Kundene holder til i land som USA, Japan, Kina, Tyskland, Spania, Frankrike, Italia, Brasil og flere andre land.

Det er vanlig at meglere og banker som tilbyr aksjehandel i Norge gir deg tilgang til de amerikanske børsene, men det er også vanlig at disse ofte tar en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det kan dermed bli dyrt, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. Markets er et godt alternativ som gir deg tilgang til aksjehandel på de amerikanske børsene med 2 cent pr aksje i kurtasje, og handel på 16 andre børser med en kurtasje på 0,1 %.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du JinkoSolar aksjer – steg for steg

JinkoSolar er et selskap som kan få stor vekst i tiden fremover, samtidig er det høy risiko forbundet med solcelle aksjer. Dermed er det viktig å spre risiko ved å også investere i selskap som driver i andre bransjer. På Markets har du tilgang til aksjehandel på 17 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i JinkoSolar aksjer med en kurtasje på 2 cent pr aksje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe JinkoSolar aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe JinkoSolar aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe JinkoSolar aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp JinkoSolar aksjer

For å kjøpe JinkoSolar aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter JinkoSolar eller tickeren JKS, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av JinkoSolar aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i JinkoSolar vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i JinkoSolar.

Teknisk analyse av JinkoSolar aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av JinkoSolar

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

JinkoSolar FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe JinkoSolar aksjer?

Siden JinkoSolar er notert som ADR på New York Stock Exchange kan du kjøpe aksjen gjennom norske meglere, men det kan bli dyrt med kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe JinkoSolar aksjer med en kurtasje på kun 2 cent pr aksje.

Hvor kan jeg følge JinkoSolar kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til JinkoSolar. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for JinkoSolar aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av JinkoSolar kurs?

JinkoSolar er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av JinkoSolar på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er JinkoSolar aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 2 analytikere som anbefaler å kjøpe JinkoSolar, mens 2 har outperform, 3 har hold og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for JinkoSolar er $55,08, mens det høyeste kursmålet på aksjen er $74,53.