Kjøpe Just Eat Takeaway aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe Just Eat Takeaway.com aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Just Eat Takeaway.com aksjer.

Just Eat Takeaway.com kursutvikling

Just Eat Takeaway.com aksjeselskap

Just Eat Takeaway.com fundamental data

Kjøpe Just Eat Takeaway.com aksjer uten kurtasje

Just Eat Takeaway.com ble etablert når danske Just Eat ble kjøpt opp av nederlandske Takeaway.com i 2020. Selskapet har i dag hovedkontor i London, mens aksjen til Just Eat Takeaway.com er notert på Euronext Amsterdam med tickeren TKWY. Matleveringstjenesten er tilgjengelig i 13 land i Europa, Asia, Amerika og Oseania.

Blant de norske meglerne og bankene som tilbyr aksjehandel er det få som gir deg tilgang til handel med nederlandske aksjer. De få som tilbyr dette pleier ofte å ta en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, og dette er en av de viktigste grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene selv om de er både trygge og brukervennlige. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Just Eat Takeaway.com aksjer – steg for steg

Just Eat Takeaway.com er et selskap som kan oppleve stor vekst, samtidig er det hard konkurranse på markedet. Derfor er det viktig å spre risiko ved å også investere i andre selskap. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Just Eat Takeaway.com aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Just Eat Takeaway.com aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Just Eat Takeaway.com aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Boston Beer Co aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Just Eat Takeaway.com aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Just Eat Takeaway.com aksjer

For å kjøpe Just Eat Takeaway.com aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Just Eat Takeaway.com eller tickeren TKWY, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Just Eat Takeaway.com aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Just Eat Takeaway.com vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Just Eat Takeaway.com.

Teknisk analyse av Just Eat Takeaway.com aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Just Eat Takeaway.com

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Just Eat Takeaway.com FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Just Eat Takeaway.com aksjer?

Just Eat Takeaway.com er notert på Euronext Amsterdam, så det kan være både vanskelig og dyrt å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Just Eat Takeaway.com aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Just Eat Takeaway.com kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Just Eat Takeaway.com. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Just Eat Takeaway.com aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Just Eat Takeaway.com kurs?

Just Eat Takeaway.com er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Just Eat Takeaway.com på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Just Eat Takeaway.com aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 10 analytikere som anbefaler kjøp av Just Eat Takeaway.com, mens 2 har overweight, 1 har hold og 2 har underweight. Gjennomsnittlig kursmål for Just Eat Takeaway.com er €111,07, mens det høyeste kursmålet er på €145,00.