Kjøpe Juventus Football Club aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe Juventus Football Club aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Juventus Football Club aksjer.

Juventus Football Club kursutvikling

Juventus Football Club aksjeselskap

Juventus Football Club fundamental data

Kjøpe Juventus Football Club aksjer uten kurtasje

Juventus Football Club SpA spiller sine hjemmekamper på Juventus Stadium i Torino. Fotballklubben ble grunnlagt i 1897 og er en av de eldste italienske fotballklubbene. Aksjen er notert på Borsa Italiana med tickeren JUVE.

Av norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel er det kun et lite fåtall som gir deg tilgang til den italienske børsen. De som lar deg handle italienske aksjer tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse selv om de er både trygge og brukervennlige. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Juventus Football Club aksjer – steg for steg

Å investere i aksjer innebærer risiko, og det er derfor viktig å også investere i andre selskap som driver i forskjellige bransjer for å spre risikoen. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Juventus Football Club aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Juventus Football Club aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Juventus Football Club aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Juventus Football Club aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Juventus Football Club aksjer

For å kjøpe Juventus Football Club aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Juventus Football Club eller tickeren JUVE, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Juventus Football Club aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Juventus Football Club vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Juventus Football Club.

Teknisk analyse av Juventus Football Club aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Juventus Football Club

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Juventus Football Club FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Juventus Football Club aksjer?

Juventus Football Club er notert på den italienske børsen i Milano, det kan derfor være vanskelig og bli dyrt å kjøpe den gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Juventus Football Club aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Juventus Football Club kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Juventus Football Club. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Juventus Football Club aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Juventus Football Club kurs?

Juventus Football Club er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Juventus Football Club på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Juventus Football Club aksjer en god investering?

I følge MarketScreener er det kun en analytiker som følger og har dekning på Juve aksjen. Denne analytikeren har holdanbefaling. Kursmålet for Juventus aksjen er €0,62.