Kjøpe Kongsberg Automotive aksje CFD uten kurtasje koa investere short kursmål tekniske analyser anbefalinger tips

Kjøpe Kongsberg Automotive aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Kongsberg Automotive aksjer med CFD.

Kongsberg Automotive kursutvikling

Kongsberg Automotive aksjeselskap

Kongsberg Automotive fundamental data

Kjøpe Kongsberg Automotive aksje CFD uten kurtasje

Kongsberg Automotive ble etablert i 1987 når de ansatte kjøpte ut bildels-divisjonen fra Kongsberg Våpenfabrikk. Fra 2017 har selskapet hatt hovedkontor i Sveits, og selskapet har drift i 19 land. Aksjen er notert på Oslo Børs med tickeren KOA. KOA har gått gjennom en restrukturering for å forbedre driften etter noen år med problemer. Dette gjør at aksjen kan gi god avkastning, men det er også høy risiko forbundet med investeringer i KOA aksjen.

Det finnes mange norske meglere du kan bruke når du vil investere i Kongsberg Automotive aksjer, i tillegg er det flere banker som gir deg tilgang til aksjehandel. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men kan ofte bli dyre siden du må betale kurtasje når du kjøper eller selger aksjer. Det er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Capital.com kan være et godt alternativ, her kan du nemlig trade mer enn 4000 aksjer uten kurtasje med CFD.

Capital.com er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Dermed er Capital.com et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $20, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med trading. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Capital.com også for mer erfarne investorer og tradere.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Slik kjøper du Kongsberg Automotive aksje CFD – steg for steg

Kongsberg Automotive er et selskap som tidligere har hatt problemer, men som nå har gått gjennom en større restrukturering. Dersom grepene viser seg å virke kan det bety stor oppgang for KOA aksjen, samtidig er det risiko for at problemene fortsatt ikke er løst. Det gjør at det er viktig å spre risiko ved å også investere i andre selskap. På Capital.com har du tilgang til over 4000 aksjer med CFD, noe som gir deg gode muligheter til å bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan trade Kongsberg Automotive aksjer med CFD uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å trade andre aksjer med CFD.

1: Besøk Capital.com

Før du kan kjøpe Kongsberg Automotive aksje CFD uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Capital.com. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Capital.com. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Capital.com kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Trade Now slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Apple-, Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Complete. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Kongsberg Automotive aksje CFD uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $20 eller i underkant av 200 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $45000 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Kongsberg Automotive aksje CFD kan du bruke VISA eller Apple Pay som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Capital.com-konto.

4: Kjøp Kongsberg Automotive aksje CFD

For å kjøpe Kongsberg Automotive aksje CFD uten kurtasje på Capital.com må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Kongsberg Automotive eller tickeren KOA, og så trykke på knappen Kjøp dersom du vil gå long eller Selg dersom du vil gå short. I ordreskjemaet kan du skrive inn antallet aksje CFD du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt antall aksje CFD du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Kjøp eller Selg. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge markedet er åpent. Dine aksje CFD i Kongsberg Automotive vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen.

Teknisk analyse av Kongsberg Automotive aksje

Lag din egen tekniske analyse av Kongsberg Automotive

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kongsberg Automotive FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Kongsberg Automotive aksjer?

KOA aksjen kan kjøpes gjennom norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel, men disse løsningene kan bli dyre siden du må betale kurtasje når du kjøper og selger aksjer. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan trade KOA aksjer uten kurtasje med CFD.

Hvor kan jeg følge Kongsberg Automotive kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Kongsberg Automotive. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Kongsberg Automotive aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Kongsberg Automotive kurs?

Kongsberg Automotive er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Kongsberg Automotive på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Kongsberg Automotive aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det pr 12.01.22 1 analytiker som anbefaler å kjøpe Kongsberg automotive aksjer. Kursmålet til analytikeren som følger KOA aksjen er 4,50 kr pr aksje.