Kjøpe Kratos Defense & Security Solutions aksjer uten kurtasje kursutvikling tekniske analyser investere kursmål

Kjøpe Kratos Defense & Security Solutions aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Kratos Defense & Security Solutions aksjer.

Kratos Defense & Security Solutions kursutvikling

Kratos Defense & Security Solutions aksjeselskap

Kratos Defense & Security Solutions fundamental data

Kjøpe Kratos Defense & Security Solutions aksjer uten kurtasje

Amerikanske Wireless Facilities Incorporated ble grunnlagt i 1994, og selskapet skiftet navn til Kratos Defense & Security Solutions i 2007. Selskapet har hovedkontor i San Diego, California, og driver innenfor Defense and Rocket Support Services, Microwaves Electronics, Modular Systems, Public Safety and Security, Technology and Training og Unmanned Systems. Aksjen er notert på Nasdaq Stock Exchange med tickeren KTOS.

De aller fleste norske meglere og banker gir deg tilgang til aksjehandel på de amerikanske børsene. Disse tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som gjør at det kan bli dyrt å bruke disse. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. eToro er et godt alternativ som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Kratos Defense & Security Solutions aksjer – steg for steg

Når du skal investere i aksjer er det viktig å spre risiko over forskjellige selskap som driver i ulike sektorer. Forsvarsaksjer som Kratos Defense & Security Solutions kan brukes til dette. På eToro har du tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser. Det betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Kratos Defense & Security Solutions uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Kratos Defense & Security Solutions aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Kratos Defense & Security Solutions aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Kratos Defense & Security Solutions aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Kratos Defense & Security Solutions aksjer

For å kjøpe Kratos Defense & Security Solutions aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Kratos Defense & Security Solutions eller tickeren KTOS, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Kratos Defense & Security Solutions aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Kratos Defense & Security Solutions vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Kratos Defense & Security Solutions.

Teknisk analyse av Kratos Defense & Security Solutions aksje

Følg våre kurs og lær teknisk analyse slik at du kan finne kjøpssignaler og salgssignaler på charts for aksjekurser og indekser. Her kan du også lese mer om de tekniske indikatorene vi bruker i våre tekniske analyser av Kratos Defense & Security Solutions aksjer slik at du kan lære å tolke signalene disse gir. (Sidene åpnes i ny fane slik at du enkelt kan komme tilbake til den tekniske analysen av Kratos Defense & Security Solutions aksjer):

Lag din egen tekniske analyse av Kratos Defense & Security Solutions

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kratos Defense & Security Solutions FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Kratos Defense & Security Solutions aksjer?

Kratos Defense Security Solutions er notert på Nasdaq, noe som betyr at du kan investere i aksjen gjennom norske meglere, men det kan bli dyrt med kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe aksjer i Kratos Defense & Security Solutions uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Kratos Defense & Security Solutions kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Kratos Defense & Security Solutions. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Kratos Defense & Security Solutions aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Kratos Defense & Security Solutions kurs?

Kratos Defense & Security Solutions er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Kratos Defense & Security Solutions på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Kratos Defense & Security Solutions aksjer en god investering?

Pr 01.03.22 er det i følge MarketScreener 5 analytikere som anbefaler å kjøpe aksjen, mens 1 har outperform og 5 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Kratos Defense & Security Solutions er $23,50, mens det høyeste kursmålet på aksjen er $30,00.