Kjøpe Kumba Iron Ore aksjer med CFD investere kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Kumba Iron Ore aksjer med CFD

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Kumba Iron Ore aksjer.

Kumba Iron Ore kursutvikling

Kumba Iron Ore aksjeselskap

Kumba Iron Ore fundamental data

Kjøpe Kumba Iron Ore aksjer

Kumba Iron Ore er en sørafrikansk jernmalmprodusent som har hovedkontor i Gauteng, Sør-Afrika. I dag er selskapet verdens fjerde største produsent av jernmalm, og den største i Afrika. Største eier er Anglo American som er verdens største produsent av platinum. Aksjen til Kumba Iron Ore er notert på Johannesburg Stock Exchange med tickeren KIO.

Dersom du bruker norske meglere eller banker til å investere i emerging markets vil du stort sett bare ha fond og ETF som alternativ. Ønsker du eksponering mot sørafrikanske enkeltselskap er dette noe de færreste meglere i Norge tilbyr. Markets er et godt alternativ som lar deg bruke CFD til å få eksponering mot sørafrikanske aksjer. Med tradingkonto på Markets har du kurtasjefri CFD handel med aksjer notert på 20 børser.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Kumba Iron Ore aksjer – steg for steg

Å investere i emerging markets kan gi god avkastning, men samtidig er det høy risiko. Derfor er det viktig å bygge opp en godt diversifisert portefølje. På Markets har du tilgang til kurtasjefri handel med CFD på aksjer notert på 20 børser, og aksjehandel med lav kurtasje på 17 børser. Dermed ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan få eksponering mot Kumba Iron Ore aksjer uten kurtasje med CFD. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe CFD på andre aksjer eller aksjer.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Kumba Iron Ore aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Kumba Iron Ore aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Kumba Iron Ore aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Kumba Iron Ore aksjer

For å kjøpe Kumba Iron Ore aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Kumba Iron Ore eller tickeren KIO, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Kumba Iron Ore aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Kumba Iron Ore vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Kumba Iron Ore.

Teknisk analyse av Kumba Iron Ore aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Kumba Iron Ore

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kumba Iron Ore FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Kumba Iron Ore aksjer?

Siden Kumba Iron Ore er notert på Johannesburg Stock Exchange kan det være dyrt og vanskelig å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å bruke CFD til å kjøpe Kumba Iron Ore aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Kumba Iron Ore kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Kumba Iron Ore. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Kumba Iron Ore aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Kumba Iron Ore kurs?

Kumba Iron Ore er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Kumba Iron Ore på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Kumba Iron Ore aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 1 analytiker som anbefaler å kjøpe Kumba Iron Ore, mens 1 har hold, 1 har underperform og 3 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Kumba Iron Ore er 415,83 ZAR, mens det høyeste kursmålet er på 510,00 ZAR.