Kjøpe Lerøy Seafood aksje CFD uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe Lerøy Seafood aksje CFD

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Lerøy Seafood aksje CFD.

LSG kursutvikling

LSG aksjeselskap

LSG fundamental data

Kjøpe LSG aksje CFD uten kurtasje

Lerøy Seafood Group har en historie som strekker seg tilbake til sent 1800-tall når Ole Mikkel Lerøen begynte med fiskesalg på fisketorget i Bergen. Selskapet har hovedkontor i Bergen, mens aksjen er notert på Oslo Børs med tickeren LSG. Lerøy Seafood er i dag en av verdens største produsenter av laks og torsk.

Det finnes flere norske meglere å velge mellom, i tillegg tilbyr også de fleste norske banker aksjehandel på Oslo Børs. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer kan det over tid bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. Capital.com er et godt alternativ som tilbyr kurtasjefri CFD trading på over 4000 aksjer.

Capital.com er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Dermed er Capital.com et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $20, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med trading. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Capital.com også for mer erfarne investorer og tradere.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Slik kjøper du Lerøy Seafood aksje CFD – steg for steg

Det er mange som forventer at etterspørselen etter laks kommer til å vokse i årene fremover av den enkle grunn at verden trenger proteiner. Dette er noe som kan føre til at lakseaksjer som Lerøy Seafood gir god avkastning fremover. Likevel er det viktig å spre risiko ved å også investere i andre selskap. På Capital.com har du tilgang til CFDer på mer enn 4000 aksjer, og dermed ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan trade Lerøy Seafood med CFD uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å trade CFD på andre aksjer.

1: Besøk Capital.com

Før du kan kjøpe Lerøy Seafood aksje CFD uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Capital.com. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Capital.com. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Capital.com kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Trade Now slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Apple-, Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Complete. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Lerøy Seafood aksje CFD uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $20 eller i underkant av 200 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $45000 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Lerøy Seafood aksje CFD kan du bruke VISA eller Apple Pay som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Capital.com-konto.

4: Kjøp Lerøy Seafood aksje CFD

For å kjøpe Lerøy Seafood aksje CFD uten kurtasje på Capital.com må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Lerøy Seafood eller tickeren LSG, og så trykke på knappen Kjøp dersom du vil gå long eller Selg dersom du vil gå short. I ordreskjemaet kan du skrive inn antallet aksje CFD du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt antall aksje CFD du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Kjøp eller Selg. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge markedet er åpent. Dine aksje CFD i Lerøy Seafood vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen.

Teknisk analyse av Lerøy Seafood aksje

No post found

Lag din egen tekniske analyse av Lerøy Seafood

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Lerøy Seafood FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Lerøy Seafood aksjer?

Lerøy Seafood er notert på Oslo Børs og kan derfor kjøpes gjennom norske meglere, men det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å trade Lerøy Seafood aksje CFD uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Lerøy Seafood kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Lerøy Seafood. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Lerøy Seafood aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Lerøy Seafood kurs?

Lerøy Seafood er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Lerøy Seafood på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Lerøy Seafood aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 1 analytiker som har kjøpsanbefaling på Lerøy Seafood, mens 1 har outperform, 3 har hold og 1 har underperform. Gjennomsnittlig kursmål for LSG aksjen er 77,80 kr, mens det høyeste kursmålet er på 87,00 kr.