Kjøpe LG Energy Solution aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefaling hvordan

Kjøpe LG Energy Solution aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe LG Energy Solution aksjer.

LG Energy Solution kursutvikling

HTML

LG Energy Solution aksjeselskap

HTML

LG Energy Solution fundamental data

HTML

Kjøpe LG Energy Solution aksjer

LG Energy Solution er et sør-koreansk batteriselskap som ble skilt ut fra LG Chem før det ble børsnotert i Seoul i januar 2022. Tickeren til aksjen er LGES. På kort tid har selskapet blitt et stor og viktig leverandør av batterier til blant annet Tesla, Volkswagen, General Motors og 15 andre bilprodusenter.

Tilgangen til aksjehandel på børsen i Sør Korea er dårlig hos norske meglere, men det er stor sannsynlighet for at det blir mulig å investere i aksjen som ADR på Nasdaq Stock Exchange. Dermed vil det være mulig å kjøpe aksjen gjennom norske meglere, men det kan bli dyrt siden disse ofte tar en høy kurtasje når du kjøper og selger aksjer. Markets er et godt alternativ som gir deg tilgang til aksjehandel på de amerikanske børsene med kun 2 cent pr aksje i kurtasje.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du LG Energy Solution aksjer – steg for steg

Etterspørselen etter batterier er ventet å øke kraftig over de neste årene, noe som er gode nyheter for batteriaksjer som LG Energy Solution. Det kan nemlig sikre store inntekter og kursoppgang. Samtidig er det stor konkurranse og høy risiko i aksjene, derfor er det viktig å spre risiko ved å også investere i andre selskap. På Markets har du tilgang til aksjehandel på 17 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i amerikanske aksjer og LG Energy Solution ADR med kun 2 cent pr aksje i kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe LG Energy Solution aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe LG Energy Solution aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe LG Energy Solution aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp LG Energy Solution aksjer

For å kjøpe LG Energy Solution aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter LG Energy Solution eller tickeren LGES, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av LG Energy Solution aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i LG Energy Solution vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i LG Energy Solution.

Teknisk analyse av LG Energy Solution aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av LG Energy Solution

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

LG Energy Solution FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe LG Energy Solution aksjer?

LG Energy Solution er hovednotert på børsen i Sør Korea, men det er sannsynlig at den også blir notert som ADR i USA. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i LG Energy Solution aksjen med kun 2 cent i kurtasje.

Hvor kan jeg følge LG Energy Solution kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til LG Energy Solution. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for LG Energy Solution aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av LG Energy Solution kurs?

LG Energy Solution er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av LG Energy Solution på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er LG Energy Solution aksjer en god investering?

Ennå er det ingen analytikere som har dekning på LG Energy Solution, og dermed er det heller ingen kursmål for aksjen. Så snart dette endres vil vi legge ut oppdaterte kursmål for LG Energy Solution aksjen.