Kjøpe Li Auto aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefalinger tips

Kjøpe Li Auto aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Li Auto aksjer.

Li Auto kursutvikling

Li Auto aksjeselskap

Li Auto fundamental data

Kjøpe Li Auto aksjer uten kurtasje

Siden Li Auto aksjen er ADR notert på Nasdaq i USA er det langt fra noe problem å investere i aksjen. Du kan for eksempel kjøpe den via norske meglere og i nettbanker hvor du har tilgang til handel med amerikanske aksjer. Til tross for at dette er trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse siden du må betale kurtasje når du kjøper og selger aksjer. Dette kan nemlig gjøre det dyrt å bruke dem. Noe vi kan anbefale er å bruke eToro som er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel. Dette gjør at du kan spare penger som du heller kan bruke til å kjøpe Li Auto aksjer.

Utover å være et rimelig alternativ til norske meglere og banker, er eToro også et seriøst og trygt alternativ. eToro har nemlig alle de nødvendige tillatelsene fra det norske Finanstilsynet, og alle innskudd og investeringer er forsikret opptil 1 million euro. Med et minsteinnskudd på $200 og kurtasjefri aksjehandel kan de aller fleste begynne å investere og spare i aksjer på eToro. Som kunde får du tilgang til analyser på utvalgte aksjer, gratis realtidskurser, program for analyse og tilgang til aksjer på 16 av de viktigste børsene i verden. Dette gjør at eToro også passer godt til erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Li Auto aksjer – steg for steg

Med tilgang til 16 børser og over 2000 aksjer har du mange investeringsmuligheter på eToro. I tillegg har du muligheten til å kjøpe fractional shares, noe som åpner for at flere kan investere i aksjer med høy kurs, som for eksempel Google og Amazon. Fremgangsmåten for å investere i andre aksjer eller kjøpe fractional shares er den samme som for å kjøpe Li Auto aksjer som vi skal gå gjennom her. Som regel tar det noen få minutter fra du begynner på kontoregistreringen til du kan investere i Li Auto aksjer.

1: Besøk eToro

Aller først må du besøke nettsiden til eToro. Du kommer deg dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design og det gjør at du ikke trenger å bruke lang tid til å få oversikt over de ulike funksjonene som er tilgjengelig. Et annet pluss er at nettsiden og kundeservice er tilgjengelig på norsk. Dermed kan du vente deg en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Ved å trykke på knappen Bli med nå når du er på nettsiden til eToro får du frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på din konto. Du kan enten skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller velge innlogging med din konto på Facebook eller Google. Etter at du har valgt metode og aktivert denne er din konto registrert og du er logget inn. Dermed trenger du kun å fullføre registreringen før du kan kjøpe Li Auto aksjer.

Trykk på Fullfør profil slik at du får frem skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer blir kartlagt for din investorprofil. Det siste trinnet i registreringen er å sikre kontoen din. Det gjør du ved å laste opp bilder av ID, et dokument som bekrefter adressen din og betalingmetodene du vil bruke til innskudd og uttak.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet er som nevnt $200, noe som tilsvarer omtrent 2000 kr. Dette gjør at de aller fleste kan investere i Li Auto aksjer. Maks innskudd går fra $5500 og oppover, avhengig av betalingsmetode. Dersom du vil komme i gang raskest mulig anbefaler vi å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly til innskudd siden disse metodene har direkte overføringer. Du kan også bruke bankoverføring, men med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før pengene er overført til din eToro-konto.

4: Kjøp Li Auto aksjer

For å kjøpe Li Auto aksjer må du bruke ordreskjemaet du finner på selskapssiden. Du kommer til selskapssiden ved å bruke søkefeltet øverst på siden til å søke etter Li Auto eller tickeren LI, for så å trykke på søkeresultatet. På denne siden finner du også innlegg om aksjen fra forumet, informasjon og nøkkeltall fra selskapet, og kursoversikt og analyseprogram. Ordreskjemaet åpner du ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i Li Auto aksjer dersom du vil kjøpe fractional shares eller antallet hele aksjer du vil ha. Når du har skrevet inn sum eller antall trykker du på Åpne handel slik at din ordre aktiveres og legges ut i markedet. Er børsen åpen utføres ordren med en gang og dine aksjer i Li Auto legges til i din portefølje hvor du kan følge med på kursutviklingen.

Teknisk analyse av Li Auto aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Li Auto

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Li Auto FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Li Auto aksjer?

Li Auto er hovednotert på børsen i Hong Kong, men er også tilgjengelig som ADR på Nasdaq i USA. I vår guide viser vi deg hvordan du kan kjøpe Li Auto aksjer uten kurtasje. Ved å kutte kostnader sparer du penger som du heller kan investere i Li Auto aksjer.

Hvor kan jeg følge Li Auto kursutvikling?

På vår side kan du følge med på Li Auto kursutvikling. Vi har også nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se oppdaterte multipler som Price/Sales, Price/Book og Price/Earnings for Li Auto aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Li Auto kurs?

Li Auto er en populær aksje og det er mange som vil investere i denne, derfor følger vi med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av Li Auto aksjen. Du kan også følge våre kurs i teknisk analyse dersom du vil lære å lage egne analyser av Li Auto og andre aksjer.

Er Li Auto aksjer en god investering?

I oversikten til MarketWatch er det 12 analytikere som har kjøpsanbefaling på Li Auto aksjen, mens 2 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Li Auto er $32,96, mens det høyeste kursmålet for Li Auto aksjen er $50,70.