investere kjøpe livent aksjer uten kurtasje tekniske analyser anbefalinger kursmål kursutvikling

Kjøpe Livent aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Livent aksjer.

Livent kursutvikling

Livent aksjeselskap

Livent fundamental data

Kjøpe Livent aksjer uten kurtasje

Livent Corporation ble grunnlagt i Pennsylvania i 2018. Selskapet er en fullintegrert lithiumleverandør som produserer og selger batterier og kjemiske syntesesystemer til både EV-markedet og batteriprodusenter generelt. Selskapet er notert på New York Stock Exchange og går under tickeren LTHM.

I dag gir de aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel deg tilgang til New York børs. Dermed kan du investere i Livent aksjer via disse. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men vi pleier ikke å anbefale disse siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som kan bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Livent aksjer – steg for steg

Siden det er forventet at vi vil få langt mer energi fra vind og sol fremover vil vi få et større behov for å lagre energien. Dermed kan investering i batteriaksjer som Livent gi god avkastning. Selv om det ser lovende ut for disse selskapene er det fortsatt viktig å spre risiko ved å også investere i selskap som driver i andre sektorer. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Livent aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med aksjehandel uten kurtasje på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Livent aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Livent aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Samsung Electronics aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Livent aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Livent aksjer

For å kjøpe Livent aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Livent eller tickeren LTHM, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Livent aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Livent vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Livent.

Teknisk analyse av Livent aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Livent

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Livent FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Livent aksjer?

Livent aksjen er notert på New York Stock Exchange, så den kan kjøpes gjennom de fleste norske meglere. Vil du spare penger ved å ikke betale kurtasje kan du se hvordan du kan investere i Livent aksjer uten kurtasje på vår side.

Hvor kan jeg følge Livent kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Livent. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Livent aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Livent kurs?

Livent er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Livent på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Livent aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 3 analytikere som har kjøpsanbefaling på Livent aksjen, mens 1 har overweight, 9 har hold, 2 har underweight og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Livent aksjen er $24,03, mens høyeste kursmål er $30,00.