Kjøpe Lockheed Martin aksjer uten kurtasje investere kursmål anbefalinger tekniske analyser

Kjøpe Lockheed Martin aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Lockheed Martin aksjer.

Lockheed Martin kursutvikling

Lockheed Martin aksjeselskap

Lockheed Martin fundamental data

Kjøpe Lockheed Martin aksjer uten kurtasje

Lockheed Martin er et amerikansk selskap som ble grunnlagt i 1995. I dag har selskapet også drift i Australia, Canada og Storbritannia. Lockheed Martin produserer ammunisjon, ballistiske missiler, militærfly og utstyr til luftfart, rakettskjold, radar, romfart og satelitter. Selskapet har også investert i utvikling av reaktorer for fusjonsenergi. Aksjen er notert på New York Stock Exchange med tickeren LMT.

Det er vanlig at du kan kjøpe amerikanske aksjer gjennom norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Både meglere og banker har trygge og brukervennlige løsninger, men vi pleier ikke å anbefale disse siden de kan bli dyre. Du må nemlig betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Lockheed Martin aksjer – steg for steg

Lockheed Martin er som nevnt en stor produsent av alt fra ammunisjon til romfartsutstyr og militærfly. Selskapet har de senere år også fokusert på kjernekraft, noe som gjør dette til en fusjonsenergi aksje. Selv om selskapet er diversifisert vil det fortsatt være viktig å spre risiko ytterligere ved å også kjøpe aksjer i andre selskap. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe Lockheed Martin aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å investere i andre aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Lockheed Martin aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Lockheed Martin aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Tesla. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Lockheed Martin aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Lockheed Martin aksjer

For å kjøpe Lockheed Martin aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Lockheed Martin eller tickeren LMT, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Lockheed Martin aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Lockheed Martin vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Lockheed Martin.

Teknisk analyse av Lockheed Martin aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Lockheed Martin

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Lockheed Martin FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Lockheed Martin aksjer?

Lockheed Martin er notert på New York Stock Exchange, noe som betyr at du kan investere i selskapet via norske meglere. Det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Lockheed Martin aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Lockheed Martin kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Lockheed Martin. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Lockheed Martin aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Lockheed Martin kurs?

Lockheed Martin er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Lockheed Martin på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Lockheed Martin aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 9 analytikere som anbefaler å kjøpe Lockheed Martin, mens 1 har overweight og 11 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Lockheed Martin er $384,81, mens det høyeste kursmålet for aksjen er på $450,00.