Kjøpe LTC Properties Inc aksjer uten kurtasje investering reit norge kursmål tekniske analyser anbefaling utbytte

Kjøpe LTC Properties Inc aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe LTC Properties Inc aksjer.

LTC Properties Inc kursutvikling

LTC Properties Inc aksjeselskap

LTC Properties Inc fundamental data

Kjøpe LTC Properties Inc aksjer uten kurtasje

LTC Properties Inc ble grunnlagt i 1992 og har hovedkontor i  Westlake Village, California. Selskapet er en REIT eller Real Estate Investment Trust, og investerer først og fremst i eldreboliger og sykehus via lån, brolån, byggelån og egenkapital. Aksjen er notert på New York Stock Exchange med tickeren LTC, og utbetaler månedlige utbytter til aksjonærene.

eToro er en nettmegler som kommer godt ut i tester for billigste aksjehandel på nett. Som kunde på eToro kan du nemlig handle med mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser uten å betale kurtasje. Dette er en av grunnene til at vi heller anbefaler eToro enn norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Hos disse må du nemlig betale kurtasje når du kjøper og selger aksjer, noe som kan bli dyrt i lengden.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du LTC Properties Inc aksjer – steg for steg

Med tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser og mer enn 250 børsnoterte fond kan du investere i både ETF-er og aksjer med månedlig utbytte. Dermed kan du sette sammen en godt diversifisert portefølje ved å spre risikoen på flere investeringer. Her vil vi vise deg hvordan du kan kjøpe LTC Properties Inc aksjer uten kurtasje, og denne fremgangsmåten kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer eller børsnoterte fond. Normalt tar det ikke mer tid enn et par minutter fra du begynner å registrere din konto på eToro til du kan begynne å kjøpe aksjer uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe LTC Properties Inc aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe LTC Properties Inc aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe LTC Properties Inc aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp LTC Properties Inc aksjer

For å kjøpe LTC Properties Inc aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter LTC Properties Inc eller tickeren LTC, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av LTC Properties Inc aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i LTC Properties Inc vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i LTC Properties Inc.

Teknisk analyse av LTC Properties Inc aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av LTC Properties Inc

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

LTC Properties Inc FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe LTC Properties Inc aksjer?

LTC Properties Inc er notert på NYSE og du trenger derfor en megler som gir deg tilgang til handel på de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe LTC Properties Inc aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge LTC Properties Inc kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til LTC Properties Inc. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for LTC Properties Inc aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av LTC Properties Inc kurs?

LTC Properties Inc er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av LTC Properties Inc på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er LTC Properties Inc aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 6 analytikere som har hold anbefaling på LTC Properties Inc aksjen, mens 1 har underweight og 3 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for LTC Properties Inc er $38,88, mens det høyeste kursmålet er $44,00.